Tudi ta petek je nabor prostih delovnih mest zanimiv in raznolik.

Tudi ta petek je nabor prostih delovnih mest zanimiv in raznolik.

Medijska hiša PRO PLUS v svojo ekipo vabi navdušence, ki svojo prihodnost vidijo v medijskem svetu. Iščejo upravljavca družbenih omrežij (m/ž), strokovnjaka za komuniciranje (m/ž) in razvijalca mobilnih aplikacij (m/ž). Vse informacije glede prijav na delovna mesta so na voljo na povezavah.

Agitavit Solutions
, podjetje za informacijske rešitve in svetovanje, zaposli specialista za marketing (ž/m). Prijave sprejemajo na povezavi.

V agenciji  WeAreTikTok iščejo projektnega vodjo (m/ž), ki jim bo pomagal pri vodenju kampanj vplivnostnega marketinga ter vodenju profilov naročnikov na TikToku in Instagramu. Prijavite se na info@wearetiktok.agency.

Podjetje Sopi, ki se ukvarja z dejavnostjo proizvodnje plastične embalaže, zaposli strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž). Prijave pričakujejo do 19. januarja 2024 na hr-legal@sopi-closures.com.

Pipistrel Ajdovščina zaposli tehničnega sodelavca za trženje (m/ž). Prijave sprejemajo preko svojega portala.

V podjetju Mikro + Polo imajo razpisana tri prosta delovna mesta. Iščejo informatika, samostojnega računovodjo in prodajnega predstavnika za industrijsko mikrobiologijo. Vse informacije najdete na povezavah.

ARC-Kranj
(distributer blagovnih znamk Finish, Vanish, Durex, Veet, Vileda in drugi) zaposli skrbnika blagovnih znamk (m/ž). Prijave sprejemajo na zaposlitev@arc.si.

ŠE VEDNO AKTUALNA DELOVNA MESTA:

V podpornih službah podjetja Postojnska jama razpisujejo prosto delovno mesto za strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Prijave z življenjepisom sprejemajo preko portala MojeDelo.com do vključno 6. januarja 2024.

V agenciji Pristop zaposlijo performance managerja (m/ž). Iščejo digitalnega strokovnjaka z vsaj enim letom delovnih izkušenj pri postavitvi in optimizaciji oglaševalskih akcij na platformah Mete in/ali Googla. Prijave sprejemajo na job@pristop.si.

V Telekomu Slovenije zaposlijo SEO strokovnega sodelavca v digitalnem marketingu. Prijave sprejemajo do vključno 27. decembra 2023.

Ekipa Cosylab v svojo ekipo marketinga vabi dinamičnega in izkušenega marketinškega stratega, ki združuje močno kombinacijo strateškega razmišljanja, kreativnosti in večopravilnosti. Prijave sprejemajo na povezavi do 3. januarja 2024.

DFVU
, mlado in hitro rastoče podjetje, ki se ukvarja s spletnim trženjem, zaposli Facebook oglaševalca in Google oglaševalca. Lokacija dela je v Mengšu, prijave pa zbirajo na kadrovska@dfvu.org.

Primorska hranilnica Vipava
zaposli referenta za marketing (m/ž). Prijave zbirajo do vključno 3. januarja 2024 na e-naslov kadri@phv.si (oziroma preko e-sistema MojeDelo.com).

Turizem Ljubljana
je objavil razpis za višjega svetovalca področja II za oglaševanje. Prijavite se na e-naslovu manca.colaric@visitljubljana.si. Prijave sprejemajo do 26. decembra 2023.

VIR: MM