Iskalci nove zaposlitve, preverite prosta delovna mesta tedna.

Iskalci nove zaposlitve, preverite prosta delovna mesta tedna.

V Lidlu Slovenija iščejo strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Vse informacije najdete na povezavi, kjer se lahko tudi prijavite.

Tudi v podjetju Protectus zaposlijo strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Več o delovnem mestu na povezavi, prijave pa sprejemajo do 6. oktobra 2023.

Če vas zanima delo v mednarodnem okolju in se želite pridružiti njihovi ekipi, se prijavite na prosto delovno mesto specialista v marketinškem oddelku podjetja Sport Vision Slovenija. Prijavite se najpozneje do 30. septembra 2023 preko portala Optius.

V podjetju CapInvestment zaposlijo strokovnjaka za Google oglaševanje (m/ž), še vedno pa iščejo tudi tekstopisca oz. ustvarjalca spletnih vsebin, ki bo skrbel za pripravo besedil. Oglasite se jim na zaposlitev@topponudba.com.

V marketinškem oddelku podjetja Stillmark iščejo novo sodelavko (ali sodelavca) za marketinško podporo blagovnim znamkam LʼOccitane, Melvita, Erborian in Weekend Max Mara, pri čemer bo glavnina dela obsegala prevajanje in lektoriranje v sodelovanju z marketinškim in prodajnim oddelkom, podporo strankam ter asistentska dela v marketingu. Prijavite se do 10. oktobra 2023 na kadri@stillmark.si.

Guardiaris
, visoko tehnološko podjetje, usmerjeno v raziskave in razvoj naprednih simulacijskih tehnologij, zaposli mlajšega oblikovalca in urednika spletnih strani (m/ž) ter mlajšega grafičnega oblikovalca (m/ž). Prijave zbirajo na e-naslovu jobs@guardiaris.com.

ŠE VEDNO AKTUALNA DELOVNA MESTA:

V zaposlitveni agenciji Adittec iščejo vodjo marketinga (m/ž). Prijave sprejemajo preko sistema MojeDelo do 5. oktobra 2023.

HTS Tehnološka Skupina zaposli vodjo marketinga (m/ž), strokovnjaka za marketing (m/ž) in grafičnega oblikovalca (m/ž). Prijave pošljite do 2. oktobra 2023 na e-naslov jobs@rscholding.com.

V Sparu iščejo vodjo projektov za vsebinski marketing (m/ž). Prijave pričakujejo do 10. oktobra 2023 na elektronski naslov zaposlitev@spar.si ali preko povezave.

V podjetju Protectus iščejo specialista za digitalni marketing (m/ž) za blagovno znamko Carlock. Za prijavo izpolnite obrazec https://www.carlock.co/career, čas pa imate do 6. oktobra 2023. 

Podjetje Imedia Group, ki deluje na področju spletne prodaje in distribucije tehnoloških naprav, išče strokovnjaka za digitalni marketing. Na delovno mesto v Novi Gorici se lahko prijavite na: info@imediagsm.com.

V agenciji Lin&Nil iščejo svetovalca za digitalni marketing (m/ž). Želijo si kandidata, ki mu/ji upravljanje z družbenimi mediji ni tuje, ima izkušnje z oglaševanjem na Meta in Google Ads in ga/jo veseli dinamično delo ter strateško načrtovanje oglaševalskih akcij. Prijave sprejemajo na: pisarna@jernejcic.si.

DPD Slovenija zaposli vodjo klicnega centra (m/ž). Več informacij na povezavi, kjer se lahko tudi prijavite.

VIR: MM