Kot vsak petek smo tudi danes zbrali zanimiva prosta delovna mesta.

Kot vsak petek smo tudi danes zbrali zanimiva prosta delovna mesta.

Na Chipolu iščejo menedžerja za Amazon. Več informacij najdete na povezavi, oglasite pa se jim na naslov jobs@chipolo.net do vključno 19. februarja 2024.

Ekipa Cosylaba zaposli vodjo oddelka za marketing, ki bo »z inovativnimi marketinškimi pobudami prispeval k znanstvenim prebojem in sooblikoval prihodnost te organizacije«. Prijave zbirajo na povezavi do 5. marca 2024.

V Sparu Slovenija iščejo strokovnega sodelavca za marketing (m/ž). Prijave pričakujejo do 21. februarja 2024 na elektronski naslov: zaposlitev@spar.si. Še vedno iščejo tudi specialista za digitalni marketinški razvoj (m/ž).

NLB
vas vabi, da postanete del ekipe družbene odgovornosti in korporativnega komuniciranja, iščejo pa samostojnega poslovnega komunikatorja (m/ž). Prijave pričakujejo do 23. februarja 2024 preko portala Mojedelo.com.

V Feydomu imajo odprti dve delovni mesti, in sicer za skrbnika družbenih omrežij in B2B prodajnega stratega. Na posamičnih povezavah najdete več informacij glede prijave.

Dve delovni mesti imajo odprti tudi pri mednarodni spletni trgovini FutuNatura. Iščejo specialista za e-poštni marketing in tekstopisca. Obe delovni mesti sta v Kranju, prijave pa sprejemajo na jobs@futunatura.si.

ŠE VEDNO AKTUALNA DELOVNA MESTA:

FirstClass za svojega naročnika, hitro rastoče podjetje z e-commerce področja, išče vodjo digitalnega marketinga, ki bo skrbel/-a za razvoj in implementacijo marketinških strategij in vodenje ekipe. Možnost prijave in dodatne informacije najdete na povezavi.

Distribucijsko podjetje BlenderGroup zaposli specialista za marketing (m/ž), ki bo skrbel za marketinško vizijo podjetja, predvsem pa zastopanih blagovnih znamk. Oglasite se jim na zaposlitev@blendergroup.si do 23. februarja 2024.

V komunikacijski agenciji IR IMAGE podaljšujejo akcijo iskanja novega vodje projektov (m/ž). Prijave sprejemajo na jureg@ir-image.si do vključno 15. februarja 2024.

V agenciji za digitalni marketing W3B iščejo nove sodelavce, in sicer vodjo digitalnih projektov in upravljavca digitalnih kampanj oz. specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijave so odprte samo še danes, več informacij pa najdete na povezavi.

Valamar Riviera išče novega člana ekipe za delovno mesto vodje učinkovitostnega oglaševanja. »Če želite postati del mlade in ambiciozne ekipe, ki je nedavno prejela dve nagradi SoMoBorac za uspešnost, je to prava priložnost za vas,« pravijo. Prijavite se lahko preko povezave.

Turistična agencija Palma
želi okrepiti marketinški oddelek z ustvarjalcem vsebin (m/ž). Prijave sprejemajo samo preko portala mojeDelo.com do 20. februarja 2024.

Tovarna zdravil Krka zaposli vodjo blagovnih znamk za zdravila na recept v marketingu (m/ž). Na razpis se lahko prijavite do 19. februarja 2024.

V prodjetju Pro Petka iščejo zunanjega sodelavca (m/ž) ali podjetje za produktno fotografijo – fotografiranje izdelkov za objavo v spletni trgovini. Iščejo tudi zunanjega sodelavca (m/ž) za pripravo in vnos novih izdelkov v spletno trgovino. Delo obsega pripravo in sestavo opisov izdelkov, pripravo in obdelavo slik, kategorizacijo in vnos v spletni portal. Delo lahko poteka preko s. p./d. o. o. ali pa preko študentske napotnice. Zaželene so izkušnje. Za vse informacije so na voljo na elektronskem naslovu: info@papirnica-petka.si.

VIR: MM - Marketing Magazin