V času, ko številna podjetja pripravljajo različna novoletna presenečenja za svoje zaposlene, je Lidl Slovenija svoje sodelavke in sodelavce seznanil s prijetno novico, da bodo decembra v zahvalo za predano delo prejeli nagrado za poslovno uspešnost v višini 300 eur bruto.

V času, ko številna podjetja pripravljajo različna novoletna presenečenja za svoje zaposlene, je Lidl Slovenija svoje sodelavke in sodelavce seznanil s prijetno novico, da bodo decembra v zahvalo za predano delo prejeli nagrado za poslovno uspešnost v višini 300 eur bruto. Skupaj z nagrado za poslovno uspešnost, ki jo je podjetje zaposlenim izplačalo marca, bo Lidl Slovenija v letu 2022 za izplačilo nagrad za poslovno uspešnost svojim zaposlenim namenil več kot 1,2 mio EUR.

Lidl Slovenija, ena izmed večjih trgovskih verig in zaposlovalcev v Sloveniji, v letošnjem letu obeležuje 15 let delovanja. Od vstopa na slovenski trg leta 2007 so odprli 63 trgovin. Obenem nenehno raste tudi število zaposlenih, danes jih je v podjetju že več kot 1.900. Kot poudarjajo, s svojimi zaposlenimi gradijo kulturo skupnih vrednot in zagotavljajo stimulativne delovne pogoje. Svoja prizadevanja na področju zadovoljstva zaposlenih dokazujejo tudi z mednarodnim certifikatom »Top Employer Slovenija« in »Top Employer Europe«, ki so ga prejeli v letih 2017, 2018 in ponovno v 2022.

Nagrada marca in decembra

Znesek nagrade, ki bo enak za vse zaposlene Lidla Slovenija, ne glede na zaposlitev za polni ali krajši delovni čas, bo izplačan v obliki vrednostne kartice v višini 300 EUR bruto. Ker so Lidlovke in Lidlovci letos marca že prejeli 330 EUR bruto nagrade za poslovno uspešnost, bo tako podjetje v letu 2022 s tem namenom izplačalo skupaj več kot 1,2 mio EUR. 

»Lidl Slovenija je prepoznan kot zaupanja vreden partner, tako za naše kupce, kot tudi poslovne partnerje. Zavedamo se, da uresničevanje ciljev in vizije podjetja ni mogoče brez povezane in predane ekipe in prav je, da uspešno leto zaključimo še z decembrsko pozornostjo,« je ob tem povedala Anna Wieczorek, direktorica resorja kadri v Lidlu Slovenija.

VIR: LIDL