V začetku oktobra bo v Milanu potekalo letno srečanje in Generalna skupščina Svetovne federacije investitorjev (WFI), ki ju bo spremljala mednarodna investitorska konferenca »Building Financial Futures: Promoting Shareholder Engagement and Empowering Individual Investors«.

V začetku oktobra bo v Milanu potekalo letno srečanje in Generalna skupščina Svetovne federacije investitorjev (WFI), ki ju bo spremljala mednarodna investitorska konferenca »Building Financial Futures: Promoting Shareholder Engagement and Empowering Individual Investors«. V Wiesbadnu pri Frankfurtu pa bo decembra potekala še tradicionalna mednarodna investitorska konferenca Evropske federacije investitorjev in uporabnikov finančnih storitev (BETTER FINANCE) in Nemškega združenja delničarjev (DSW): »Europe at a crossroads – are we still competitive?«. Pomembnega dogodka se vselej udeležijo številni visoki predstavniki institucij in največjih mednarodnih korporacij, VZMD pa se ga bo tokrat udeležil že desetič.  

VZMD, kot dolgoletni aktivni član BETTER FINANCE in WFI, vabi udeležence iz Slovenije in partnerje iz regije k neposredni udeležbi, v okviru svojih mednarodnih poslovno-investitorskih programov: Invest to Slovenia - investo.si in International Investors` Network - investo.international, pa bo poskrbel za ustrezno predstavitev investicijskih priložnosti, dejavnosti in možnosti za družbe in vlagatelje na obeh konferencah, ki bosta spremljali srečanji vplivnih združenj. Dogajanje v Milanu bo tudi tokrat spremljala ekipa VZMD.tv - VIDEO iz Milana 2012: https://youtu.be/QI1rzrWYiis.

Zainteresirani gospodarski subjekti, institucije in investicijski projekti naj sporočijo cenjeni interes za neposredno sodelovanje in/ali posredujejo informativno-promocijska gradiva do vključno 23. 9. 2024, na sedež VZMD, Hrenova 13, 1000 Ljubljana, oziroma koordinatorju mednarodnih programov Matevžu Tratarju, po dogovoru preko tratar@investo.si

PR - VZMD