Brenčači pripravljamo dogodek, kot ga v Mirni Peči še ni bilo! Tokrat vabimo na zaljubljeni večer pod zvezdami ob vrhunski glasbi in romantiki. Dobimo se pod zvezdnatim nebom na ekskluzivnem koncertu priljubljenih in zaljubljenih Uroša in Tjaše. Vstopnice so že v prodaji in pohitite ... število je omejeno.

Brenčači pripravljamo dogodek, kot ga v Mirni Peči še ni bilo! Tokrat vabimo na zaljubljeni večer pod zvezdami ob vrhunski glasbi in romantiki. Dobimo se pod zvezdnatim nebom na ekskluzivnem koncertu priljubljenih in zaljubljenih Uroša in Tjaše. Vstopnice so že v prodaji in pohitite ... število je omejeno.
 
Romantična Uroš in Tjaša Steklasa nam bosta pod zvezdnatim nebom pričarala večer poln čarobnosti, vrhunske glasbe in ljubezni. Ekskluziven dogodek, kot ga v Mirni Peči še ni bilo, bo v četrtek, 28. septembra, ob 19. uri na idiličnem dvorišču pri Hudetovi hiši v središču Mirne Peči.
 
Dogodek: Zzzaljubljeno brenčanje z Urošem in Tjašo Dan, datum in ura: četrtek, 28. september, ob 19. uri Kraj: dvorišče pri Hudetovi hiši, središče Mirne Peči (v primeru slabega vremena bomo koncert prestavili na drugo ustrezno lokacijo) Nastopajoča: Uroš in Tjaša Steklasa Vstopnina: 12 evrov (v ceno so všteti: koncert v živo z Urošem in Tjašo, kozarec kakovostne mirnopeške penine in domača pogača s slanino. Nakup vstopnice je možen na telefonski številki 040 260 988 (Nejc). Število vstopnic je omejeno.) Organizator: Kulturno društvo Četrtkova brenčanja v Mirni Peči
 
Uroš in Tjaša se ljubita v glasbi in tudi zasebno. Mož in žena sta postala leta 2019 in dve leti pozneje jima je življenje še polepšala hčerkica Lori. Poznana sta po prelepih, ljubezenskih pesmih, ki sta jih strnila v album z naslovom "Doza romantike". Nastopila sta na številnih festivalih, prireditvah, dogodkih in požela več priznanj in nagrad. Na YouTubu dosegata milijon ogledov; ljudje so ju vzeli za svoja, ob njunih pesmih se zagledajo, zaljubijo, ljubijo. Njune skladbe so čustvene, ganljive, romantične ... in naravno je, da sta kot nastopajoča pogosto povabljena na poroke, kjer na najlepši možen način presenetita ganjene nevesto in ženina ter svate.
 Tokrat prvič prihajata v Mirno Peč in lahko si nadejamo nepozabnega koncerta v živo, kjer bo v zraku samo ljubezen. Vabimo vas, da se nam pridružite na resnično posebnem večeru in uživate v vrhunski glasbi, ki bo z romantiko in srečo prepojila čudovito Hudetovo dvorišče. Število vstopnic je omejeno, zato si zagotovite svojo že danes! Nakup je možen na telefonski številki 040 260 988 (Nejc) in res pohitite, kajti število je omejeno. Vstopnina je 12 evrov na osebo. V ceno sta poleg koncerta Uroša in Tjaše všteta še pozdravni kozarec kakovostne mirnopeške penine vinarstva Granda in sveže doma pečena pogača s slanino. In ... seveda bo za brenčaškim točilnim pultom na voljo dodatna osvežilna pijača, da ne bo slučajno kdo žejen.
 
Brenčaški september bo torej romantičen, zzzaljubljen, butičen in tudi v prihodnjih mesecih bo v naši družbi drugačno, pestro, zanimivo ... in lepo. Oktobra bomo pozzzdravili jesen in izbirali najlepše jesenske dekoracije, novembra bomo potovali po svetu na potopisnem predavanju. Decembra se predvidoma znova vidimo na Frati, kjer bodo oživele jaslice, leto pa bomo znova zaključili v velikem slogu – z Zzzabavo s Čuki in prazničnim sejmom.
 
Spremljajte nas na Facebook in Instagram profilu Četrtkova brenčanja v Mirni Peči ter na spletni strani www.cetrtkova-brencanja.si in se prijavite se na mailing listo cetrtkova.brencanja@gmail.com, da boste resnično prvi izvedeli, kaj zanimivega vam spet pripravljamo.
 
Hvala in vedno dobrodošli,
 
Brenčači

VIR: Občina Mirna Peč