Pričakujemo vas v torek, 14. maja, ob 19. uri v Festivalni dvorani v Ljubljani

Vabimo vas na dobrodelni dogodek David in Martin o iskanju miru, na katerem bosta ena od najbolj priljubljenih in branih avtorjev v Sloveniji združila moči za dober namen: pomagati otrokom Pediatrične klinike Ljubljana.

Pričakujemo vas v torek, 14. maja, ob 19. uri v Festivalni dvorani v Ljubljani, kjer bosta David Zupančič in Martin Golob spregovorila o iskanju notranjega miru in sreče, pomenu odnosov in dobrodelnosti.
 
Davidu in Martinu se bo na odru pridružila voditeljica Nuša Lesar, za glasbeni del druženja pa bo poskrbela Eva Boto.

Zbrana sredstva bomo podarili Junakom 3. nadstropja, malim bolnikom hemato-onkološkega oddelka Pediatrične klinike v Ljubljani.

Veselimo se druženja z vami!
David Zupančič je bil med epidemijo kovida-19 kot specializant infektologije neprestano vključen v delo na urgentnih in intenzivnih enotah kliničnega centra. V tem času je napisal tudi svoj knjižni prvenec Življenje v sivi coni, ki je izšel oktobra 2022; v štirih dneh je podrl vse prodajne rekorde in postal uspešnica. Jeseni 2023 je izdal svojo drugo uspešnico, Znanost mirnega življenja.
Martin Golob je katoliški duhovnik mlajše generacije, ki tudi prek spleta nagovarja številne sledilce. Znan je po svojih vlogih, ki jih od leta 2018 snema za spletni portal Aleteia. Leta 2023 je skupaj z urednikom Lojzetom Grčmanom izdal uspešnico Na spletni prižnici, pred kratkim je izšla njegova druga knjiga 365 dni z Božjo besedo.

PR - 
Oddelek za odnose z avtorji in javnostmi ZMK