Približujejo se jesenske počitnice, ki jih bodo lahko otroci in mladi preživeli zelo aktivno. V športno - rekreacijskih objektih Mestne občine Celje bodo lahko v ponedeljek, 30. oktobra, v četrtek, 2. novembra in v petek, 3. novembra, izbirali med šestimi različnimi športi.

Celje, 20. oktober 2023 - Približujejo se jesenske počitnice, ki jih bodo lahko otroci in mladi preživeli zelo aktivno. V športno - rekreacijskih objektih Mestne občine Celje bodo lahko v ponedeljek, 30. oktobra, v četrtek, 2. novembra in v petek, 3. novembra, izbirali med šestimi različnimi športi. Lahko bodo drsali, kegljali, plavali, igrali namizni tenis in badminton ter se preizkusili v športnem plezanju. Brezplačno izvedbo športnega programa aktivnosti, ki je namenjen osnovnošolcem, dijakom in študentom, so omogočili Mestna občina Celje, Fundacija za šport in Športna zveza Celje.

V Športni zvezi Celje, ki je izvajalec programa, opozarjajo, da je vstop v športne objekte na lastno odgovornost in da je število udeležencev omejeno. Vsak mora poskrbeti za svoje osebne stvari in seveda upoštevati navodila upravljavcev objektov in organizatorjev. Vsi si namreč želimo, da ne bi prišlo do nepotrebnih športnih poškodb in da bi mladi v različnih aktivnostih uživali. V Mestni občini Celje mlade zelo spodbujamo k športu, saj imamo primerno infrastrukturo in se zavedamo, da športne dejavnosti pomembno vplivajo na telesno in duševno zdravje.

VIR: MOC