Trgovina s skrbno izbranimi izdelki – Tuš gourmet & delikatesa, ki kupcem med drugim nudi lokalne izdelke socialne kmetije Korenika, Božičeve kmetije 1987, številnih slovenskih kmetov ter Hiše Marinič, unikatne čokolade čokoladnice Lucifer Chocolate

Trgovina s skrbno izbranimi izdelki – Tuš gourmet & delikatesa, ki kupcem med drugim nudi lokalne izdelke socialne kmetije Korenika, Božičeve kmetije 1987, številnih slovenskih kmetov ter Hiše Marinič, unikatne čokolade čokoladnice Lucifer Chocolate, peciva in ostale slastne dobrote Keksarne Brodnjak. Kupci lahko posegajo tudi po dobrotah iz dobrotnice Gusto ter številnih drugih lokalnih in mednarodnih izdelkih. Marsikdo se bo razveselil tudi široke izbire svežih delikatesnih izdelkov, pripeljanih direktno iz Toskane, dobavitelja Toskana d.o.o.

S ponudbo izbranih izdelkov v trgovini Tuš gourmet & delikatesa pa želijo uspešno nadaljevati tudi sodelovanje Ane Roš in Tuša, ki v ospredje postavlja spoštovanje lokalnega okolja, pridelkov slovenskih kmetov ter trajnostno naravnanih praks. Tako so v Tuš gourmet & delikatesa na voljo izbrani lokalni proizvajalci, ki v svoje izdelke verjamejo z vsem srcem in se v njih skriva ogromno pristne ljubezni do tega, kar počnejo.



Naslovna fotografija: Matjaž Očko
Lektorirala: Melanija K. Matoh

Za več informacij pokličite oddelek Tuš gourmet & delikatesa na telefonsko številko 059 335 087 in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

VIR: NAMA