Prejšnji petek je Asja Pivk predstavila malo prenovljeno oddajo Top 4. Oddaja je sicer na sporedu vsak delovnik, ob petkih pa bo odslej imela v studiu glasbene goste.

Prejšnji petek je Asja Pivk predstavila malo prenovljeno oddajo Top 4. Oddaja je sicer na sporedu vsak delovnik, ob petkih pa bo odslej imela v studiu glasbene goste. Prvi gost je bil Tilen Lotrič, ta petek pa prihaja v Asjino družbo Gojmir Lešnjak Gojc.
“Vsi imamo radi spremembe in novosti, zato sem se odločila, da oddajo TOP 4 malo osvežim. Vsak petek se mi bo v studiu pridružil krasen gost, največkrat bodo gostje poznani na glasbenem področju, vsak s svojim posebnim talentom. Pogovarjali se bomo o številnih pomembnih temah, kot so glasbeno izobraževanje, ustvarjalni proces, navdihi in izzivi, s katerimi se je gost soočal na svoji poti. Tako bomo pridobili globlji vpogled v umetnost in spoznali, kako močno glasba vpliva na naša življenja. Torej, oddaja TOP 4 še vedno ostaja na programu vsak delovnik, od ponedeljka do petka ob 18.45 na programu TV3 Slovenija. Le vsak petek bo še bolj zanimivo, saj se bova iz studia javila kar oba z gostom. Ker verjamem, da imate tudi vi kakšne želje, katerega gosta naj gostim, sem za vas pripravila presenečenje. Na mail info@tv3m.si nam lahko napišete tudi svoje želje in vprašanja in morda se mi na stolu pridruži prav vaša želja,” vabi Asja, ki obljublja: "Še naprej vas bom zabavala z novimi in starimi zimzelenimi hiti, za vsak okus pa se bo sigurno nekaj našlo. Po dnevih imam namreč razporejene hite, tako, da se na primer en dan vrtijo angleške pesmi, drug dan ansambli, tretji dan slovenske skupine in četrti dan hrvaški izvajalci."
 
Asjo torej lahko gledate od ponedeljka do petka ob 18.45 na programu TV3 Slovenija. Ponovitve oddaj pa bodo naslednjo jutro ob 8.15 na programu TV3 Slovenija.

PR: TV3