Letošnji zmagovalec PRO PR Infigo Awards je Toni Tomašek, direktor Publicis Group v Sloveniji.

Od leta 2017 je PRO PR GLOBE Awards edinstven program nagrajevanja, v katerem zmagovalce nominirajo štiri globalna komunikacijska združenja: Mednarodno združenje za odnose z javnostmi – IPRA, Mednarodno svetovalno združenje za komuniciranje – ICCO, Združenje za odnose z javnostmi in komunikacije – PRCA in Pooblaščen inštitut za odnose z javnostmi - CIPR.

Nagrade PRO PR Infigo Awards podeljujejo posameznikom, ki s svojim delom v dejavnosti integriranih komunikacij izstopajo s svojimi idejami in projekti in med drugim povezujejo skupnost, v kateri ustvarjajo. Gospod Tomašek je bil pohvaljen za svoje delo v dejavnosti integriranih komunikacij, ker je dosleden, predan in ima vizijo. S svojimi etičnimi pristopi k delu razume pomen povezovanja, družbene odgovornosti in podpore ter je zaradi tega v svoji karieri uspel pustiti trajen pečat.
Toni Tomašek, osebni arhiv


Nagrade PRO PR GLOBE se bodo podelile v treh kategorijah. V prvi kategoriji bodo nagrade prejeli posamezniki iz stroke odnosov z javnostmi. Skupaj bo 25 prejemnikov, ki prihajajo iz 12 držav. Vsi nagrajenci, vključno z zmagovalci drugih kategorij, bodo prejeli unikatna umetniška dela, ki so jih ustvarili študenti Akademije uporabnih umetnosti v Reki. Poleg tega se bodo podelile tudi nagrade PRO PR Vision City in PRO PR Vision Manager mestom in posameznikom iz držav, kjer je konferenca organizirana.

Gre za edinstven program nagrajevanja, ki je osredotočen na podelitev priznanj posameznikom in ne projektom. Dosedanji dobitniki te nagrade so: Ekrem Dupanović, odgovorni urednik Media Marketinga, Marija Vićić, direktorica komunikacij za Creative Excellence Adriatic and Nordics, Marjan Novak, generalni direktor, ustanovitelj in odgovorni urednik Marketing Magazina, Takashi Inoe, glavni izvršni direktor in predsednik Inoue Public Relations in Milica Marković, svetovalka v komunikacijski industriji.

Več informacij:
Danijel Koletić, predsednik organizacijskega odbora
Tel.: 098 417 108, e-naslov: danijel.koletic@aprioriworld.com
www.pro-pr.com