Novi HONOR 90 Lite z impresivnim zaslonom in zmogljivo kamero zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo

Novi HONOR 90 Lite z impresivnim zaslonom in zmogljivo kamero zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo 

[Ljubljana, 14. julij 2023] HONOR 90 Lite, del serije HONOR 90, je vrhunski telefon srednjega razreda, ki je ustvarjen za ustvarjalce. Gre za elegantno napravo, ki se ponaša z zmogljivimi kamerami, odličnim zaslonom in množico pametnih funkcij za še boljšo uporabniško izkušnjo.


Kamera z impresivno vizualno izkušnjo

HONOR 90 Lite je z glavno zadnjo kamero s 100 MP in zaslonko f/1,9, širokokotno kamero s 5 MP in globinsko kamero z 2 MP idealen za zajemanje tako čudovitih pokrajin kot podrobnosti. Za ljubitelje selfijev je na voljo sprednja kamera s 16 MP, ki omogoča zanimive avtoportrete z jasnimi potezami obraza in poudarjenimi barvami

6,7-palčni zaslon z odlično vizualno kakovostjo

HONOR 90 Lite omogoča uporabnikom udoben ogled vsebine na velikem zaslonu zahvaljujoč 6,7-palčnemu zaslonu HONOR FullView1 z razmerjem med zaslonom in telesom 93,6 %2. Kot posebna tehnologija zaslon uporablja edinstveno lepilo, ki izboljša izolacijo pred vodo, prahom in umazanijo. Zaslon s certifikatom TÜV Rheinland3 za zmanjšanje modre svetlobe vključuje tudi cirkadni nočni prikaz, ki pomaga spodbujati bolj zdrav spanec, in tehnologijo dinamične zatemnitve, ki pomaga ublažiti utrujenost oči. Popoln za tiste, ki dolgo časa preživite pred ekranom. Zahvaljujoč tehnologiji HONOR Display Color Calibration, ki prilagaja barvno temperaturo slik na okvir, HONOR 90 Lite še izboljša izkušnjo gledanja z barvnim prikazom, kjer so barve videti kot v živo.


Hiter 5G in dolga doba baterije

HONOR 90 Lite uporablja platformo MediaTek Dimensity 6020 5G in ima baterijo s kapaciteto 4500 mAh4. Uporabniki, ki želijo vedno imeti dostop do svojih medijskih vsebin, lahko izkoristijo 8 GB RAM-a in velik notranji prostor 256 GB za shranjevanje podatkov na telefonu HONOR 90 Lite, kar omogoča shranjevanje 57 808 slik, 22 322 pesmi ali 892 videoposnetkov HD. Prav tako je nova naprava opremljena s HONOR RAM Turbo (8 GB + 5 GB) - tehnologijo, ki del notranjega pomnilnika premakne v delovni pomnilnik, kar pomeni, da je 8 GB RAM mogoče razširiti na 13 GB RAM.





HONOR 90 Lite
je izjemno tanek in lahek, z debelino le 7,48 mm5 in težo 179 g6. Na voljo je pri večjih mobilnih operaterjih v titanium srebrni in polnočno črni barvi, po priporočeni maloprodajni ceni 299 evrov.

__________________
1 Z zaobljenim vogalom na zaslonu je diagonalna dolžina zaslona 6,7 ​​palca, merjena glede na standardni pravokotnik (dejanska vidna površina je nekoliko manjša). Zaslon HONOR FullView se na splošno nanaša na zaslone naprav HONOR z ozkimi okvirji in visokim razmerjem med zaslonom in telesom. 
2 Podatki iz laboratorija HONOR. 
3 Zaslon je prejel certifikat TÜV Rheinland za zmanjšanje modre svetlobe. Ta izdelek ni namenjen medicinski uporabi ali ima terapevtsko funkcijo.
4 Tipična vrednost. Kapaciteta nezamenljive baterije je 4400 mAh.
5 Podatki iz laboratorija HONOR. 
6 Podatki iz laboratorija HONOR. Skupna teža vključuje baterijo. Dejanska teža se lahko razlikuje zaradi konfiguracije izdelka, proizvodnih postopkov in metod merjenja.




###

O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/ ali pišite na newsroom@hihonor.com.


VIR: Futura DDB