Ta teden, lahko med izbrano ponudbo dišav najdete namig za prijateljico, sestro, mamo, teto, prijatelja, moža, brata ali pa z novo dišavo obdarujete kar sebe. Bližajo se namreč dnevi, ko bomo ponovno obdarovali svoje najbližje in najdražje. 20 % popust na označene dišave velja do 12. novembra.

Izbirate lahko med tremi prestižnimi znamkami dišav: Narciso Rodriguez, Issey Miyake in Zadig&Voltaire.

Podarite ljubljenim osebam nekaj, kar jih bo razveselilo in spremljajo vsak dan.
Katera dišava vas najbolj navdihuje?

Narciso Rodriquez

Musc Noir Rose je subtilna dišava cvetlično mošusnih not, ki izraža čutnost in očarljivost. Bogatijo jo note bergamotke, cvetnih listov vrtnic in jasmina, vanilje in pačulija.

Narciso Cristal pa je iskriva in zasvajajoča dišava za žensko, ki kot kristal odseva svetlobo in razkriva svojo naravno privlačnost. Vsebuje bergamotko, vrtnico, bele cvetne akorde, mošus. Je sveža in pudrasta dišava.


Issey Miyake

Issey Miyake je svojo prvo dišavo sanjal kot vonj kapljice na ženski koži. 30 let kreacij letos proslavlja z dvema svežima dišavama Eau& Magnolia za ženske in Eau &Cedre za moške. Sveža voda se sreča z živahno magnolijo in lahkotnostjo lesa cedre.


Zadig in Voltaire

Zadig in Voltaire duo Vibes of Freedom je povabilo na pobeg v naravo in sprostitev. Začutite vibracije svobode, počitnic, oddiha. Dih svežega zraka, ki vas napolni z energijo in sprosti vaš um.

Od 07. do 12. 11. 2022 prejmete dišave blagovnih znamk Issey Miyake, Narciso Rodriguez in Zadig & Voltaire kar 20 % ugodneje.

Obiščite nas na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nama.


Naslovna fotografija: Narciso Rodriquez
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

VIR: NAMA