Pripravite se na posodobitev svojega življenjskega sloga s pametnim telefonom, ki odraža sodobnega duha - serija telefonov HONOR 90 je že na obzorju.

[Ljubljana, 3. julij 2023] Pripravite se na posodobitev svojega življenjskega sloga s pametnim telefonom, ki odraža sodobnega duha - serija telefonov HONOR 90 je že na obzorju. S tanko, elegantno zasnovo in vrhunskimi zmogljivostmi fotoaparata je to telefon srednjega razreda, ki je pripravljen izboljšati vsakodnevne izkušnje.

Živimo v času, ko so naši pametni telefoni več kot le komunikacijske naprave, so tudi podaljšek našega osebnega sloga, zato je HONOR s serijo HONOR 90 upošteval ta trend. Serija izstopa zaradi svoje tanke in elegantne zasnove. Namreč, v podjetju HONOR so vedno znali izdelati telefone, ki so videti dobro, se dobro držijo v roki in zdi se, da serija HONOR 90 ni nobena izjema.

Tanek profil telefona HONOR 90 ni le estetski, temveč tudi praktičen. Zaradi njega je telefon lažje prenosljiv, ne glede na to, ali ste na teku ali na večerji.

Vendar elegantna zasnova ni le za prikaz. Tankost telefonov HONOR 90 ne ogroža njihove vzdržljivosti. Čeprav tega še nismo preizkusili, iz HONOR-ja zagotavljajo, da je telefon izdelan tako, da zdrži udarce in trke vsakdanjega življenja. Gre za pametni telefon, ki ni le eleganten, temveč tudi vzdržljiv in zanesljiv.

Zdaj pa spregovorimo o verjetno najbolj odmevni lastnosti serije HONOR 90 - njegovih zmogljivostih fotoaparata. Po doslej zbranih podatkih se zdi, da HONOR premika meje tega, kaj lahko telefon srednjega razreda naredi na področju fotografije. Podjetje se sklicuje na „izjemno jasno kamero“ in impresivno funkcijo HDR


Vendar pa zmogljivosti fotoaparata serije Honor 90 niso povezane le z visokokakovostnimi slikami podnevi. Njegove zmožnosti zajemanja fotografij pri šibki svetlobi pomenijo, da lahko svoja doživetja dokumentirate tudi, ko sonce zaide. Od slabo osvetljenih restavracij do nočnih mestnih pokrajin - serija HONOR 90 je pripravljena natančno zajeti ambient in zagotoviti fotografije, ki so tako prepričljive kot je življenje samo.

Poleg tega zmožnosti HDR serije HONOR 90 dodajo še eno plast v nabor fotografskih orodij. Zagotavljajo, da bodo fotografije, ne glede na to, ali zajemate prizore z visokim kontrastom ali si prizadevate za popoln posnetek v protisvetlobi, uravnotežene in podrobne.

V bistvu se zdi, da se serija HONOR 90 zaveda, da v današnjem hitrem življenjskem slogu pametni telefon ni le komunikacijska naprava, temveč orodje za dokumentiranje in deljenje utripa življenja. Gre za to, da lahko kadar koli in kjer koli ujamete svet okoli sebe v vsej njegovi lepoti. Serija HONOR 90 je s svojimi vrhunskimi zmogljivostmi fotoaparata pripravljena, da ne bo le del življenjskega sloga, temveč ga bo še izboljšala.

Ena od ključnih funkcij, ki je povzročila razburjenje okoli serije HONOR 90, je „Billion Color Display“. To ne pomeni le zaslona, ki je živahen in barvit, temveč tudi zaslon, ki lahko z večjo natančnostjo kot kdaj koli prej prikaže širši razpon odtenkov. Predstavljajte si, da gledate svoj najljubši film ali listate po albumu s fotografijami in vidite, kako barve izstopajo kot še nikoli prej. To je izkušnja, ki prevzame in resnično oživi vsebino. 

Vendar se HONOR ni osredotočil le na barve. Pri seriji HONOR 90 so želeli poudariti tudi funkcije, ki poskrbijo za oči. V današnji digitalni dobi, ko nešteto ur preživimo zazrti v zaslone, zaščita vida še nikoli ni bila tako pomembna. Zdi se, da je HONOR to upošteval s funkcijami, ki zmanjšujejo škodljivo modro svetlobo ter prilagajajo svetlost in barvno temperaturo zaslona glede na svetlobo okolice. To pomeni, da lahko tudi med nočnim premikanjem po zaslonu udobno uživate v vsebini.

Serija HONOR 90 v bistvu ne ponuja le užitka za oči, temveč zanje tudi skrbi. To je še en primer, kako si na HONOR-ju prizadevajo za uravnoteženje odličnih funkcij in premišljenega oblikovanja. 

Čeprav še čakamo, da bomo v roke dobili HONOR 90 in te trditve preizkusili, so prvi znaki vsekakor obetavni. Zdi se, da serija HONOR 90 ni pripravljena ponuditi le oblikovalskega pametnega telefona, temveč tudi takega, ki izboljša življenjski slog in omogoči, da jasno in podrobno zajamete svoje najboljše trenutke.

V bistvu se zdi, da gre pri seriji HONOR 90 za ravnovesje - popolno ravnovesje med estetiko in praktičnostjo, med tankostjo in vzdržljivostjo, med tem, da je orodje in dodatek za življenjski slog.

To je telefon, ki je tudi videti dobro, prav tako pa zanj ne boste pogledali pregloboko v žep. 


Do predstavitve nove serije vrhunskih naprav HONOR 90 nas ločiijo le še trije dnevi, saj bo uradno predstavljena na predstavitvenem dogodku v četrtek, 6. julija ob 15. uri v Parizu.

###

O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/ ali pišite na newsroom@hihonor.com.



VIR: Futura DDB