Najbolj priljubljena slovenska stand up komičarka Martina Ipša predstavlja novo predstavo Vsi so nori, razen nas.

Če se tudi vam zdi, da so že vsi okoli vas nori, razen vas, se razume, potem je to predstava, ki si jo morate ogledati. Martina, ki pravi, da je to njena najboljša predstava do zdaj, bo povedala, kako nori smo v resnici Slovenci in nekatere naše navade. Preverite, ali so med njimi tudi kakšne vaše. :) Na premieri je dobila 6 minutne stoječe ovacje! Pridite se prepričat, zakaj.
 
Nakup vstopnic je možen preko naše spletne strani  LJ -TUKAJ

MARIBOR TUKAJ - in na blagajni Narodnega dom

ODZIVI OBISKOVALCEV:»Nova predstava Martine Ipša - Vsi so nori, razen nas, pomeni premik iz običajnega stand upa v družbeno angažirano formo, ki seka na več nivojih. Solze smeha in zaključek, ki zareže do solz! Nadpriporočam! Martina, carica!« Janja Vidmar, pisateljica »Martina, uro in 40 sem  se smejal non stop. Vrhunska si. Hvala, ker delaš točno to kar delaš. Pika na i je bil tvoj kritičen pogled na družbo. In zaključek tudi. Ostani ogledalo družbe, ostani srčna, ostani ti.« Nino Ošlak, pevec »Toooooopppppp -  res top!!!« – Jasna Kuljaj» Different, funny, must see« - Klemen Bunderla»Fenomenalno! Več kot le komedija! Ura in pol smeha v performansu z dušo in zelo jasnimi sporočili!« - Katja Ujčič»Občinstvo je bilo s slišanim več kot navdušeno, saj ji je namenilo večminutne stoječe ovacije – na oder se je morala vrniti kar šestkrat.« 24ur.com»Martina Ipša je javnosti predstavila svoj nov stand up projekt, ki gre tja, kamor ni šel nihče. V dno duše. V več kot uro in pol dolgem nastopu je segla v srca zbranih.« Slovenske novice, Marko Pigac

|


V kolikor potrebujete nastop stand up komika pišite na janja@standupsi.com
Na tole sporočilo ne odgovarjajte, ker ne bo prebrano, saj je tale naslov novice@standupslovenija.si namenjen samo pošiljanju novičk.

 
 |
O NAS

StandupSI.com - Zavod za kulturo Maribor že več let organizira in izvaja prireditve najvišjega ranga.
www.standupsi.com

 |  
 SLEDITE NAM

   
Youtube
   
Facebook
   
Instagram |

KONTAKT

Web:
www.standupsi.com |  
 
VIR: Zavod za kulturo