OREO je napovedal sodelovanje s filmom Batman, s čimer bo navdušil tako oboževalce tega super junaka kot tudi priljubljenega piškota

Ljubljana, 15. februar 2022: Kaj dobite, ko združite piškotek številka ena na svetu* in enega od legendarnih super junakov DC? OREO s ponosom najavlja ekskluzivno partnerstvo z novim filmom Batman, ki bo zagotovo navdušil skupne oboževalce že pred premiero novega celovečernega filma Warner Bros Pictures.

Od januarja 2022 bodo oboževalci lahko kupili posebni paket piškotov v omejeni seriji, ki je dobil navdih po legendarnem mestu - Gotham City. Skladno s premiero filma bo, v okviru tega sodelovanja, premierno spremenjen tudi videz klasičnega piškota OREO z edinstvenim vtisnjenim reliefom, ki prikazuje silhueto legendarnega Batmana. Z registracijo številke z računa na strani www.oreo.eu bodo navdušenci in oboževalci lahko osvojili vznemirljive nagrade. Kupci lahko v nagradni igri dodatno sodelujejo tudi na način, da pošljejo tri (3) različne fotografije na elektronski naslov nagradne.igre@mpgplus.si, na katerih skupaj, še z dvema (2) prijateljema, uživajo v filmu. Predvidene so dnevne (Xiaomi MI TV Box S) in tedenske nagrade (JBL sound bar 9.1), glavna nagrada pa je Batmanova izkušnja v Londonu, Batman pustolovski dan, ki vključuje vožnjo z Batmobilom in večerjo v restavraciji s temo DC, vključno z dvema nočitvama v hotelu s 4 zvezdicami.

»OREO svoje oboževalce rad preseneti z vznemirljivimi partnerstvi,« je povedala Chiara Misio, direktorica blagovne znamke OREO za Evropo. »Zato z velikim veseljem napovedujemo partnerstvo z Batmanom, ki je bilo realizirano s sodelovanjem z Warner Bros.« OREO je omejeno serijo v Evropi izdal že leta 2021 in sicer januarja v sodelovanju z megazvezdnico Lady Gaga in poleti istega leta v sodelovanju z Minioni, junaki risane serije.

Film Batman prihaja v slovenske kinematografe v začetku marca [tržimo, da po potrebi spremenimo datum] in napovedi kažejo, da bo največja kinematografska izkušnja leta. Ta super junak že skoraj stoletje osvaja srca in domišljijo oboževalcev po vsem svetu, v tem filmu pa vstopa na neznano ozemlje in se sooča z novimi izzivi.

Omejena serija piškotov, ki temelji na sodelovanju OREO in filma Batman, bo na voljo v dveh pakiranjih (66g in 176g), do razprodaje zalog. Na voljo bo v trgovinah, kjer so piškoti OREO v prodaji.

* Vir: Euromonitor International Limited; Pakirana hrana za leto 2022: piškoti na podlagi definicije kategorije sladkih piškotov Euromonitor, % udeležbe blagovne znamke, maloprodajna vrednost, maloprodajne cene, podatki za leto 2021.

Opombe za urednike
O piškotih OREO

OREO je piškotek številka ena na svetu, ki ga uživajo družine in prijatelji v več kot 100 državah po vsem svetu. EAGLE ritual "ZAVRTI, POLIŽI, POTOPI" je postal izviren način uživanja tega legendarnega piškota po vsem svetu. OREO ima Facebook skupnost z več kot 40 milijoni ljubiteljev piškotkov OREO po vsem planetu, iz več kot 200-ih držav in v več desetih različnih jezikih. OREO je med petimi najboljšimi stranmi blagovnih znamk na Facebooku na svetu. OREO je 6. marca 2012 praznoval 100. rojstni dan. Za več informacij obiščite https://www.oreo.eu/si/coming-soon

O „Betmenu“ 
Warner Bros. Pictures predstavlja film Meta Rivsa „Betmen“ v produkciji 6th & Idaho in Dylan Clark Productions. Film se bo začel predvajati v kinematografih širom sveta od začetka marca 2022 pod okriljem distributerja Warner Bros. Pictures.

PR: SPEM Komunikacije