Vroči Las Vegas ni nič v primerjavi z zvezdami najnovejše HGTV serije „Prenove na Stripu“, ki se ukvarjajo s transformacijami življenjskih prostorov. Čez noč ti mojstrski zabavljači očarajo publiko in jo pripeljejo do vrelišča, medtem ko čez dan pokažejo svoje veščine prenove.

Vroči Las Vegas ni nič v primerjavi z zvezdami najnovejše HGTV serije „Prenove na Stripu“, ki se ukvarjajo s transformacijami življenjskih prostorov. Čez noč ti mojstrski zabavljači očarajo publiko in jo pripeljejo do vrelišča, medtem ko čez dan pokažejo svoje veščine prenove. Ben Cleary, Dan Paterson, Liam Black in Malik Wills-Martin skupaj s priznano oblikovalko interjerjev Kelly Stone spreminjajo dolgočasna domovanja v idilične oaze sredi puščave. Serija „Prenove na Stripu“ se bo predvajala od 25. oktobra ob 21:00 na HGTV.
 

V šestih epizodah bodo gledalci spoznali vrhunski s kazinoji navdihnjen stil, kjer svoj prostor najdejo dekadentna svetila, kreativni bari in unikatne balustrade ter celo abstraktno umetniško delo s polgolim plesalcem, ki ga je treba videti, da bi verjeli, da obstaja. Spotoma boste slišali avstralski sleng, s katerim fantje na svoj način pokomentirajo vse vzpone in padce, ki spremljajo delo.
 

„Z Benom, Malikom in Liamom smo dobili ogromno izkušenj v gradbeni industriji, preden smo se pridružili avstralskem šovu Thunder from Down Under“, je povedal Dan. „V ZDA smo, da bi nastopali, a želimo se preizkusiti tudi v poslu najboljše možne prenove za naše stranke”.
 

Poleg plesnega znanja ima vsak svojo vlogo v prenovi – Dan je projektni vodja, Ben mizar, Liam pleskar in Malik „mojster za vse”. V premierni epizodi Kelly in četverica skupaj ustvarjajo harmoničen prostor za Melisso in Kelsey, ki se ne strinjata, kakšen bi moral biti dizajn njunega doma. Delali bodo tudi na obnovi mračne kuhinje in gradnji prostora za zabavo, ki pritiče Las Vegasu, vključuje bar in po meri narejen kamin ter je primeren še za tri zlate prinašalce.  

VIR: WBD