Špas teater, najbolj popularno gledališče v Sloveniji je dobilo nov zagon in bo letos razigrano kot še nikoli, saj praznuje že 25 let!

Hej, to je četrt stoletja! Oktobra tako vstopa v najbolj veličastno sezono do sedaj, oblekli se bodo v srebrno in skupaj z gledalci praznovali 25 let ustvarjanja, popularnih komedij in čudovitih gledaliških zgodb.


Ponosna direktorica Špas teatra Urša Alič prisega na smeh že 25 let in skrbi za dobro voljo gledalcev.


­V 25. letih je Špas teater nasmejal že več kot 2.300.000 ljudi, ki so v teh letih lahko uživali v 53. uprizoritvah v lastni produkciji, Špas pa je v tem obdobju postal sinonim za najboljšo gledališko zabavo. Urša Alič, direktorica Špas teatra, rada pove: »V našem gledališču spreminjamo življenja ljudi, naše poslanstvo je namreč razveseljevati, osrečevati ljudi. S svojimi predstavami želimo pokazati na tisto, kar je v življenju dobro, vedro, zabavno,  kar te lahko spravi v dobro voljo ... Pri nas skrbimo, da si obiskovalci v uri in pol ogleda predstave napolnijo baterije za več dni ali tednov – smo kot čarobna hiša, ki spreminja življenja na bolje.«Za Špas tako ostaja najlepša tista umetnost, ki osrečuje ljudi ... in to bodo letos poudarjali skozi celotno praznovanje obletnice.  | ­
­ ­
Nina Ivanič, Irena Yebuah Tiran in Špela Grošelj vas v show komediji Vročica vabijo na sproščeno komedijo z veliko glasbe in odličnim showom.


Veliko praznovanje Špasovih 25 let začenja vroča večerna radijska pogovorna oddaja VROČICA. Tri energične voditeljice bodo za to posebno priložnost izvedle 'veliki radijski pok' – jubilejno oddajo bodo praznovale ekskluzivno, z glasbenim showom v živo! 'LIVE'. 'ON AIR'. In če boste mislili, da ste za trenutek prišli na prizorišče serije 'Seks v mestu', se ne boste veliko zmotili.Z novo, udarno glasbeno komedijo Vročica se vrača nagrajena režiserka Nina Kleflin, podpisana pod Špasovi veliki uspešnici Menopavza in Seks nasveti od A do Ž, v njej pa bodo zablestele Špela Grošelj, Irena Yebuah Tiran in Nina Ivanič. V navihani komediji se boste zabavali ob njihovih ženskih pogovorih, se smejali, uživali ob seksi glasbi legendarnih in aktualnih pop uspešnic, ki občinstvo vedno katapultirajo iz sedežev, prepevali od začetka do konca in zaplesali z nami.

Premiera Vročice bo 14. oktobra, v Špas teatru v Mengšu.

26. oktobra prihaja nova situacijska komedija Boeing - boeing z Gregorjem Podričnikom, Leo Cok, Vesno Slapar, Janom Bučarjem, Inti Šraj in Gorko Berden.

­
­Veliki dan D bo Špas teater letos praznoval 26. oktobra, saj so pred natanko 25 leti, leta 1997, na ta dan na Špasovem odru odigrali svojo prvo komedijo - Dan norosti. Gledalci bodo letos tako uživali in se nasmejali veleuspešnici, eni najbolj uspešnih predstav vseh časov - BOEING-BOEING, ki je pred leti že navduševala v večkrat nagrajeni Špasovi različici 'Stevardese pristajajo'. Nova situacijska komedija v režiji Vinka Möderndorferja in z mlado ekipo izvrstnih igralcev: Gorka Berden, Jan Bučar, Lea Cok, Gregor Podričnik, Vesna Slapar in Inti Šraj. Premiera bo 26. oktobra,  v Špas teatru.  Seveda pa to še ni vse. Veliko praznovanje bo resnično pestro in zanimivo: ne  bo obogateno samo s smehom, pripravili so  številne  nagrade za obiskovalce, podelili bodo cenejše vstopnice, organizirali druženje z igralci,  ... Novembra se bo Špasov oder  celo spremenil v veliko čarovnijo. Za kar bo poskrbel mlad, mednarodno nagrajen čarodej Magic Aleksander. Še več o velikem praznovanju pa izveste kmalu.


­­ŠPAS JE ZAKON! NAJ SE PRAZNOVANJE 25-ke PRIČNE!

PR: Agencija AVI