Koncentracija v današnjem svetu, preplavljenem z dražljaji iz okolice, je prava umetnost. Pomislite samo, kako je že en sam spletni novičarski portal sposoben ponuditi več informacij, kot so jih ljudje pred sto leti prejeli v celem življenju. In kako lahko v tem kaosu ohranimo svojo pozornost?

Odpravijo hrup, pa še lepe so!
Koncentracija v današnjem svetu, preplavljenem z dražljaji iz okolice, je prava umetnost. Pomislite samo, kako je že en sam spletni novičarski portal sposoben ponuditi več informacij, kot so jih ljudje pred sto leti prejeli v celem življenju. In kako lahko v tem kaosu ohranimo svojo pozornost?
Tehnološko podjetje Huawei ima pripravljen odgovor v obliki nadvse lično izdelanih in kakovostnih brezžičnih slušalk FreeBuds 5i. S prilagodljivo tehnologijo dušenja in mikrofoni zaznajo hrup, kar omogoča zmogljivim algoritmom ustvarjanje učinkovitega protihrupa. S to tehnologijo se hrup lahko zmanjša za do 42 decibelov, kar vam omogoča popolno osredotočenost na delo ali zabavo.

Osvobodite se nepotrebnih zvokov
V sodobnih pisarnah je večopravilnost zelo cenjena, vendar je to spretnost, ki se jo je treba naučiti. Pomembno je, da se spomnite treningov spomina in da ne pozabite na prehrano, ki vsebuje nenasičene maščobne kisline in vitamine. Prav tako je ključnega pomena stimulacija koncentracije, kar lahko dosežete z izolacijo od zunanjih motečih dejavnikov. Za zagotavljanje optimalne slušne izkušnje so slušalke Huawei FreeBuds 5i opremljene s tehnologijo dinamičnega odpravljanja hrupa, ki se s pametnim dinamičnim odpravljanjem hrupa samodejno prilagodijo vsaki situaciji, zagotavljajoč vam optimalno okolje.

Ločnica med poslovnim in zasebnim
Dnevna rutina pogosto vodi v stalno premišljevanje o prihodnosti in prihajajočih nalogah, pri čemer se pogosto pozabi na trenutek "tukaj in zdaj". Brezžične slušalke Huawei FreeBuds 5i so zasnovane tako, da vam omogočajo, da ostanete zbrani med delom ali učenjem ter sproščeni med zabavo. Kako? Predstavljajte si, da zapustite dom in se sprehodite po prometni ulici, nato pa se usedete v knjižnici, kjer se učite, in nato še malo uživate ob skodelici odlične kave ter branju revije v svoji najljubši kavarni. Med vsako od teh dejavnosti vas lahko spremljajo slušalke Huawei, ki se zahvaljujoč dinamičnemu odpravljanju hrupa preklapljajo med različnimi načini zmanjševanja hrupa. Na primer, med vožnjo v službo bodo aktivirale način "zelo visoko" in zmanjšale hrup vlaka, tako da se boste lahko osredotočili na svoj priljubljeni podcast. V knjižnici bodo ustvarile tišino in samodejno preklopile na način "udobno", medtem ko bodo v kavarni zagotovile slušno udobje z načinom "splošno", ki vam bo omogočil popolno uživanje v svoji najljubši glasbi. Najpomembnejše pa je, da bodo slušalke to storile same, brez potrebe po razmišljanju o tem, kateri način zmanjševanja hrupa je v dani situaciji najprimernejši.

Nemoteni pogovori
Veter, živahne mestne ulice, glasna vozila ali hrupni pogovori - vsi ti dejavniki lahko motijo vašo izkušnjo igranja iger, poslušanja glasbe, telefonskih pogovorov ali rekreacije. To pogosto pomeni, da morate povečati glasnost zvoka, kar pa lahko negativno vpliva na sluh. Slušalke Huawei FreeBuds 5i s tehnologijo odpravljanja hrupa odpravijo te težave v trenutku. Med klici uporabljajo sistem mikrofonov, ki izboljša človeški glas in omogoča kristalno čiste telefonske pogovore. Poleg tega struktura in oblika ušesnih čepkov samodejno zmanjšata piskanje vetra, kar pomeni, da vas bo sogovornik slišal odlično tudi med hojo, tekom ali kolesarjenjem.

VIR: HUAWEI!