Slovenijo je zajela naravna katastrofa. Kje so Ninja želve sedaj, ko jih potrebujemo? Prišle so v kino, verjamemo pa, da se super junak skriva v vsakem izmed vas. Zmoremo skupaj!

Slovenijo je zajela naravna katastrofa. Kje so Ninja želve sedaj, ko jih potrebujemo? Prišle so v kino, verjamemo pa, da se super junak skriva v vsakem izmed vas. Zmoremo skupaj!

Cowabunga! So kričali Raphael, Leonardo, Michelangelo in Donatello v animirani avanturi Ninja želve: Mutantska ujma. Cowabunga kot izraz entuziazma, sodelovanja, moči in upanja v boljši svet, pa potrebujemo prav zdaj, v teh dneh, ko se mnogi soočajo z odpravo posledic poplav.
Številni so v svoji žalosti mnenja, da ni pravi čas za veselje in organizacijo dogodkov, a na srečo vedno obstaja tudi svetla plat, ki se je mnogi zavedajo - v stiski pomaga tudi druženje, topla beseda, objem. Celo izmučeni gasilci vabijo na gasilske veselice in sporočajo, da vas sedaj potrebujejo bolj kot kadarkoli. Podprite njihovo delovanje z nakupom hrane, pijače in srečk, veliko boste storili s tem in dovolite si vsaj malo oddahniti od vseh črnih scenarijev, ki jih spremljamo.
Usmerite pozornost na lepe zgodbe o rešenih otrocih, živalih, o medsebojni pomoči. Nekaj smo jih za vas ujeli tudi mi.
Prepogosto pozabljamo, da smo v tem skupaj, da če se ni zgodilo nam, še ne pomeni, da nismo vpleteni. Združimo se v sočutju do sočloveka, kot znajo ljudi združiti naši športniki. Bravo Luka Dončić in ekipa, Stožice so spet dihale kot eno. Naj nam bo to za zgled.
Ekipa Mediaspeed vam želi, da ostanete hrabri in ne izgubite volje! Cowabunga!


Oranžna osebnost tedna
je Matevž Šalehar - Hamo, vokalist skupine Hamo & Tribute 2 Love.
/


IZPOSTAVLJENO: ODBITO, adrenalinski spektakel z dobrodelno noto za pomoč prizadetim v poplavah

Nov rekord! V sklopu dogodka Odbito na Kongresnem trgu je v Ljubljani potekalo 5. svetovno prvenstvo v akrobatskem zabijanju, dva člana Dunking Devils sta postavila nov Guinnessov rekord. Nastopi so bili dih jemajoči.

Ob tem velja poudariti, da so se vsi dobitniki denarnih nagrad le tem odpovedali v korist prizadetim v poplavah, obenem pa so se akrobati na prav poseben način poslovili tudi od lani tragično preminulega kolega Petra Kokalja, ki se je smrtno ponesrečil na trampolinu. Njemu v čast so izvedli 'akrobatski vlakec' s kar 43 atraktivnimi podajami in zaključnim zabijanjem v koš.

PR - Mediaspeed