25. Slovenska turistična borza (Slovenian Incoming Workshop – SIW), največji poslovni dogodek slovenskega turizma, kjer se srečata ponudba in povpraševanje, in predstavlja neprecenljivo priložnost za okrepitev že uveljavljenih partnerstev in za vzpostavljanje novih

25. Slovenska turistična borza (Slovenian Incoming Workshop – SIW), največji poslovni dogodek slovenskega turizma, kjer se srečata ponudba in povpraševanje, in predstavlja neprecenljivo priložnost za okrepitev že uveljavljenih partnerstev in za vzpostavljanje novih, se bo v letu 2023 odvijala od 9. do 11. maja v Portorožu.

Na dogodku se srečajo tuji organizatorji potovanj (tuji TO/TA) in slovenski turistični ponudniki, SIW tako predstavlja neprecenljivo priložnost za poglobitev že obstoječih partnerstev in za vzpostavljanje novih kontaktov. 

Letos se vračamo v klasično obliko. SIW 2023 bo tako potekal na slovenski obali, v Portorožu. Na enem mestu se boste lahko srečali z vsemi tujimi udeleženci, preko aplikacije pa se boste z njimi dogovorili vnaprej za 15 minutne »1 na 1« sestanke. Tudi letos smo v program vključili neformalna poslovna srečanja, preko katerih boste lahko s tujimi TO/TA vzpostavili močnejše vezi.

Lani smo v obliki 'SIW on Boutique Tour' gostili 253 podjetij, od tega 120 tujih iz 24ih držav. Udeleženci borze so bili predvsem iz evropskih trgov, opazno pa je bilo povečanje zanimanja za Slovenijo s prekomorskih trgov, predvsem iz ZDA.

Že danes si v poslovni koledar označite datum od 9. do 11. maja. 

Objavljen je že okvirni program, prijavnica pa sledi kmalu. 

VIR: STO