V prvi polovici lanskega leta sta zaživela projekt in platforma YOUniversity preko katere podjetje Samsung študentom ponuja najrazličnejše ugodnosti.

V prvi polovici lanskega leta sta zaživela projekt in platforma YOUniversity preko katere podjetje Samsung študentom ponuja najrazličnejše ugodnosti. Tako tudi ob začetku letošnjega študijskega leta podjetje ponovno začenja s pospešenim izvajanjem aktivnostmi, ki bodo tako brucem kot študentom višjih letnikov omogočile bolj prijeten začetek izobraževanja. Uporabniki platforme se lahko prijavijo za 7-dnevno brezplačno uporabo novega prepogljivega telefona Galaxy Z Flip5 ali vzamejo na preizkus pametni telefon Galaxy S23 serije.


Platforma v prihajajočih mesecih študentom ponuja najrazličnejše aktivnosti, ugodnosti in možnosti za osvojitev lepih nagrad. Z zbiranjem točk na spletni strani si študentje lahko pridobijo različne nagrade in popuste. 


 Namen platforme je mladim predstaviti tehnološke inovacije podjetja Samsung in omogočiti preizkus novih naprav. Poleg pametnih telefonov Galaxy Z Flip5 in Galaxy S23 serije lahko študenti v preizkus dobijo tudi novo Galaxy Watch6 pametno uro in skozi odlično povezljivost dveh naprav spoznajo svojo dnevno rutino in jo popeljejo na višjo raven s sledenjem spanju, najrazličnejšim športnim aktivnostim in dnevnim opravilom. 


Pridružite se Flip strani
Vse kar morajo študentje storiti je, da se registrirajo na spletni strani YOUniversity in odkrivanje novih Samsung tehnologij se lahko začne. 

PR - Millenium Promocija d.o.o