Ob pričakovanem prihodu novega Megana E-Tech Electric v vse Renaultove prodajne salone v Evropi je znamka dodala štiri nove aplikacije, ki jih njeni kupci lahko prenesejo v svojo napravo OpenR Link.

Renault z novimi partnerji za povezane storitve
Ob pričakovanem prihodu novega Megana E-Tech Electric v vse Renaultove prodajne salone v Evropi je znamka dodala štiri nove aplikacije, ki jih njeni kupci lahko prenesejo v svojo napravo OpenR Link. Povezave za prenos teh aplikacij in posebne ekskluzivne ponudbe bodo kupcem na voljo v aplikaciji MY Renault[1]. Kupci se lahko potem odločijo, ali želijo prenesti vsebino, da bo prikazana neposredno na njihovi multimedijski napravi v avtomobilu. Jeseni bodo te storitve na voljo tudi v prihajajočem Australu.

EasyPark izboljšuje izkušnjo povezane vožnje s tem, da vozniku pomaga upravljati in plačevati parkiranje brez potrebe po posebni fizični napravi in celo brez pametnega telefona. Brezplačna aplikacija bo uporabnikom te storitve ponujala tudi ekskluzivne ugodnosti.

Z brezplačno aplikacijo "Radioplayer for Renault" bodo uporabniki dobili dostop do več tisoč radijskih postaj, spletnih radijskih programov in poddaj iz evropskih držav, ki so že vključene v platformo Radioplayer. Ta omogoča enostaven dostop do vseh vsebin v živo in na zahtevo ter povezanih podatkov. Z Radioplayerjem so uporabniki deležni mnogih funkcij, kot je olajšano poslušanje radijskih postaj glede na osebne nastavitve, prikaz naslovov predvajanih vsebin in možnost iskanja med vsemi radijskimi programi in poddajami. Kmalu bodo na voljo še druge, posebej za Renault zasnovane storitve.

Z aplikacijo Sybel vozniki in potniki dobijo izkušnjo, ki je v celoti zamišljena za sproščeno, umirjeno vožnjo in jo tvori bogata ponudba zvočnih vsebin, v kateri je na tisoče ur poddaj, leposlovja, dokumentarcev, zvočnih knjig in pravljic za otroke. Ponuja tudi vrsto rešitev, ki so jih ekipe Sybela zasnovale posebej za uporabo med vožnjo: tematske sezname za predvajanje s po tremi urami že naloženih vsebin, nadaljevanje predvajanja na točki prekinitve poslušanja ne glede na predvajalno napravo, na kateri ste začeli poslušati, pameten glasovni pomočnik, osebna priporočila in seznami priljubljenih vsebin.

Z brezplačno aplikacijo spletnega brskalnika Vivaldi lahko uporabniki v udobju svojega avtomobilskega sedeža gledajo, kupujejo in brskajo po spletu ter se kratkočasijo med čakanjem, da se napolni akumulator, ne da bi za to rabili pameten telefon ali tablični računalnik. Za večjo varnost je ta brskalnik možno uporabljati samo, če je avtomobil parkiran. S to aplikacijo lahko uporabniki opravljajo video klice, nastavljajo dostop do najbolj pogosto uporabljanih spletnih aplikacij, enostavno dostopajo do pretočnih vsebin, varno sinhronizirajo podatke brskalnika in še več.

"Zelo smo veseli, da bodo te aplikacije uvedene v vse Renaultove avtomobile z vgrajeno multimedijsko napravo OpenR Link, kot sta novi Megane E-Tech Electric in prihajajoči novi Austral. Ta sodelovanja z različnimi partnerji, kot so EasyPark, RadioPlayer, Sybel in brskalnik Vivaldi, so konkreten dokaz naše želje, da kupcem v naših vozilih ponudimo vedno več storitev, udobja, varnosti in razvedrila," je poudaril Frédéric Vincent, izvršni podpredsednik za informacijske sisteme in digitalno ponudbo.

[1] Vmesnik MY Renault je na voljo vsem kupcem znamke Renault. Omogoča enostaven dostop do podatkov o vozilu, načrtovanje vzdrževanja, upravljanje s stiki ali komunikacijo s strokovnjaki kadarkoli. Odkrijte MY Renault na: https://www.renault.si/odkrijte-my-renault.html

PR: Renault