Od 29. avgusta na TV SLO 1 premierne oddaje kviza Vem!

Tekmovalci priljubljenega televizijskega kviza Vem! so že pripravljeni na kamere in nova vprašanja, ki jim jih bosta voditelja Aljoša Ternovšek in Anže Zevnik zastavljala od ponedeljka do petka ob 18.20 na TV SLO 1. Začnemo 29. avgusta.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija
10. avgust 2022 ob 13:26
Ljubljana - RTV SLO

Od 29. avgusta bodo od ponedeljka do petka ob 18.20 na TV SLO 1 na sporedu nove oddaje Vem! Foto: Adrian Pregelj


Prve oddaje kviza Vem! smo gledalcem Televizije Slovenija predstavili pred skoraj osmimi leti, doslej pa smo predvajali že 1084 oddaj z vprašanji, na katere odgovarjajo tekmovalci v našem studiu, vsak zase pa gesla ugibajo tudi naši zvesti gledalci pred zasloni. Teh ni malo, saj kviz Vem! vsa leta ostaja najbolj gledana TV-oddaja v svojem terminu.


Voditelja Aljoša Ternovšek in Anže Zevnik opozarjata: "Razmišljajte s svojo glavo." Foto: Adrian Pregelj



Tekmovalci oddaje si za najvišje število točk za pravilne odgovore in preboj v finale prislužijo nagradne bone, nagrajujemo pa tudi gledalce. Izžrebanemu gledalcu, ki pravilno ugane iskano geslo dneva na spletni strani kviza www.kviz-vem.si, podarimo vrednostni bon za 40 evrov.


Kar 1084 oddaj kviza Vem! smo predvajali v nekaj manj kot osmih letih. Foto: Adrian Pregelj



Simpatična in duhovita voditelja kviza, dramska igralca Aljoša Ternovšek in Anže Zevnik za nas vedno pripravita dober ljudski rek, opozorita pa tudi na pomembnost razmišljanja s svojo glavo. Vse tiste, ki bi svoje znanje želeli preizkusiti v TV-kvizu ali se v njem znova dokazati, vabita, da se prijavite v nove izzive trenja miselnih orehov.