Olimpijski komite Slovenije je na dan začetka olimpijskih iger v Pekingu združil moči s podjetjem Rakuten Viber ter na najbolj popularni pogovorni platformi Viber razkril unikatne olimpijske nalepke oz. t.i. stickerje.

Pravzaprav gre za nadgradnjo sodelovanja med OKS in podjetjem Rakuten Viber, saj na omenjeni platformi že od leta  2019 živi družbena skupnost pod imenom Team Slovenia. Viber skupnosti (Communities) so med uporabniki izjemno  priljubljene, olimpijska skupnost OKS pa je ena izmed prvih tovrstnih športnih skupnosti v Sloveniji. Med olimpijskimi  igrami v Tokiu je dosegla izjemnih 23.000 sledilcev, ki so lahko dnevno spremljali rezultate in nastope slovenskih  olimpijcev in olimpijk. Izjemno aktivna bo tudi v času olimpijskih iger Peking 2022, zanimive informacije pa lahko v njej  najdete še pred začetkom največjega športnega dogodka na svetu. 

''Z začetkom dogajanja v kitajski prestolnici smo šli še korak dlje in za vse navijače ustvarili posebno zbirko nalepk, ki  bodo še dodatno oživele našo Viber olimpijsko skupnost'', je ob aktivaciji nalepk dejal predsednik Olimpijskega komiteja  Slovenije Bogdan Gabrovec. Aplikacija Viber je veliko več kot le sporočanje. Z različnimi funkcijami imajo uporabniki na  voljo neskončne možnosti za izražanje, saj aplikacija omogoča avdio in video klice, pogovore v skupinah, na tisoče in  tisoče nalepk (stickers) in GIF-ov za vse priložnosti ter možnost pošiljanja instant glasovnih in video sporočil. Ob tem je  pomemben vidik aplikacije tudi ta, da je poskrbljeno za varnost uporabnikov, kar danes vsekakor ni zanemarljiva  informacija. 

Uporabniki pogovorne platforme Viber si lahko paket slovenskih olimpijskih nalepk prenesete popolnoma brezplačno. V njem boste našli 20 različnih motivov, v katerih nastopa maskota OKS lisjak Foksi. Paket šteje 20 nalepk, s katerimi  bo navijanje ob nastopih slovenskih olimpijcev v času olimpijskih iger Peking 2022 dobilo novo dimenzijo.
KAKO SE PRIDRUŽITI VIBER SKUPNOSTI OKS IN KAKO PRENESTI PAKET NALEPK? 

Viber olimpijski skupnosti Team Slovenia se na mobilnih napravah lahko pridružite neposredno s klikom na povezavo  TUKAJ, kjer vas bo sistem preprosto vodil do zaključka zahtevka. V kolikor boste isto povezavo odprli na osebnem  računalniku, boste paket nalepk lahko dodali s pomočjo mobilne naprave in sicer tako, da v aplikaciji Viber spodaj desno  kliknete znak s tremi vodoravnimi črtami, pod katerim je zapisana beseda "More". Nato zgoraj desno kliknete na  kvadratek, ki označuje QR kodo. Odpre se vam čitalec, s katerim preprosto poskenirate QR kodo, ki jo odpre brskalnik  na osebnem računalniku. 

Povsem enak postopek vas popelje tudi do unikatnega paketa olimpijskih nalepk (povezavo najdete TUKAJ).  

Želimo vam super navijanje z olimpijskimi nalepkami! 

#imamoto #TeamSlovenia 

Olimpijski pozdrav! 

PR: OKS