Pod geslom “Povezovanje v gibanju“ bo potekala vodilna mednarodna konferenca za odnose z javnostmi in strateško komuniciranje od 2. do 5. novembra v hotelu Holiday v Sarajevu. Program letošnje konference bo zajemal 12 predavanj in 6 panelov.

Konferenco bo z uvodnim predavanjem otvoril predsednik Svetovnega združenja za odnose z javnostmi (PRCA) Francis Ingham, predstavil pa se bo tudi Ömer Şengüler, eden vodilnih strokovnjakov za branding z izjemnimi primeri prakse Turkish Airlines in Godiva.

Prihod v Sarajevo sta potrdila tudi Michael Sgiarovello, direktor komunikacij za jugovzhodno Evropo za Henkel CEE in David Wilde, eden izmed desetih vodilnih svetovalcev za komunikacijske strategije javne uprave.

Kot je poudaril predsednik organizacijskega odbora Danijel Koletić: »Koncept letošnje konference je razdeljen na dva tematska sklopa; prvi se navezuje na teme komunikacijske industrije v Bosni in Hercegovini ter regiji, v drugem pa bodo udeleženci imeli priložnost slišati primere mednarodnih strokovnjakov.«

VSEVRSTNE IN ZANIMIVE PANELNE RAZPRAVE

Skozi dvosmerno komunikacijo bo panel z naslovom Transformacija komunikacije vodila Aida Salkić; direktorica BEYOND Consulting v Bosni in Hercegovini.

Panel z naslovom Digitalni izzivi v komuniciranju bo moderiral Semir Musić, soustanovitelj Lilium Digital.

Panel Interno komuniciranje v dobi sprememb bo vodila Nađa Lutvikadić Fočo, vodja komuniciranja BH Telecoma.

Moderator panela Televizija v digitalni dobi bo Robert Čoban, direktor ColorPress Groupe.

Posebej zanimivo bo spremljati panel Kaj agencije pričakujejo od strank, ki ga bo moderiral Siniša Vukelić, odgovorni urednik Capital.ba, ter panel Kaj stranke pričakujejo od agencij, ki ga bo moderira Minela Vilić, direktorica MiVi komunikacij in hkrati članica organizacijskega odbora.
PRO PR GLOBE AWARDS

V sklopu konference PRO PR bo potekala podelitev PRO PR Globe Awards, kjer nagrajujemo posameznike, ki predstavljajo velik doprinos k razvoju odnosov z javnostmi. Nagrajence izbirajo in potrjujejo štiri svetovna komunikacijska združenja: PRCA (Public Relations and Communications Association), IPRA (International Public Relations Association), ICCO (International Communications Consultancy Organisation), CIPR (Chartered Institute of Public Relations). 

Za razliko od drugih podobnih programov nagrajevanja v tem ni potrebno plačati denarne provizije za sodelovanje, nagrade pa se podeljujejo v skladu s statutom. Nagrade so nagrajeni spominski kipci, ki so jih izdelali študenti Akademije likovnih umetnosti v Sarajevu. 

KONTAKT:
propr@aprioriworld.com
www.pro-pr.net, www.aprioriworld.net
Florijana Andrašeca 18 a, 10 000 Zagreb
T:+385 1 3010 292, 5620 523, 5604 192; T/F:+385 1 3099 526

Ponosni partner #pressclipping