Tokrat so gledalci na tradicionalnem Queen's Night dogodku, izbirali med kar dvema uspešnicama, Ko ljubezen spet potrka in Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje.

Tokrat so gledalci na tradicionalnem Queen's Night dogodku, izbirali med kar dvema uspešnicama, Ko ljubezen spet potrka in Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje. Prvi Double Queen's Night pa je bil nekaj posebnega tudi za Mariboxovo milijonto obiskovalko Aleksandro Kristan. To je bila namreč zadnja premiera, ki si jo je ogledala s svojo Zlato vstopnico: »Komaj verjamem, da je minilo že eno leto od prejema Zlate vstopnice! Ob prejemu le-te sem se počutila, kot če bi zadela na lotu! «

Milijonta obiskovalka Aleksandra Kristan si je v preteklem letu ogledala več kot 50 filmov in risank in z Zlato vstopnico, kot je povedala, doživela pravi kinematografski užitek.

»Vaša oprema za predvajanje filmov je vrhunska, slike so jasne in čiste, zvok pa božanski. Dvorane so udobne in prostorne, zato sem se lahko sprostila in v miru uživala ob ogledu filmov. Zahvaljujem se tudi vašim zaposlenim in študentom, ki so me vedno sprejeli z nasmehom in pripravljenostjo pomagati

Tokrat so se s prijateljicami odločile za ogled filma Ko ljubezen spet potrka, si bo pa v prihodnjih dneh zagotovo ogledala tudi Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje.

Da je bilo resnično težko izbrati med dvema filmskima uspešnicama priča dejstvo, da so gledalci skoraj enakomerno napolnili obe dvorani.Tudi tokrat so ob tradicionalni pijači dobrodošlice prejeli revijo Suzy, darilca Atelier Rebul in ličila Essence.

Oba filma sta že na rednem sporedu Mariboxa: