Deja Muck je doktorica naravoslovnih znanosti.

Pater Gržan


Je redna profesorica na eni od ljubljanskih fakultet, mama treh otrok in predvsem empatinja. Pot njenih osebnih izkušenj jo je vodila prek ‘osvajanja titul’ čez osebni zlom do sinhroniziranja svojega notrajega sveta in življenja svojih potencialov ‘na polno’. V Sloveniji je vodilna strokovnjakinja na področju fraktalnega risanja in reprogramiranja biopolja s pomočjo fraktalov. O lastnih izkušnjah, zgodbi in doživljanju sveta je spregovorila za portal in revijo Navdihni me ob dogodku, ki je pospremil izid njene druge knjige Brezmejna moč fraktalov. Na dogodku je med drugim gostila patra Karla Gržana, pa Martino Kosec Reba, predstavnico fraktalne risbe za celotno regijo. 

Ko se sesujem, iščem rešitev ZA življenje

Do fraktalov vas je pripeljala vrsta močnih osebnih izkušenj.

Stara sem bila okrog 45 let. Bila sem uspešna, s kariero redne profesorice, mama treh otrok. A čutila sem, da nastaja vedno večja vrzel med tistim, kar kažem svetu, kar je videti »navzven«, in med tem, kar čutim, da sem. Ta vrzel je bila iz ene osvojene tutile v drugo vse večja. Dejansko sem se zlomila. Nisem videla poti naprej. Zrušilo se mi je življenje. Takrat sem se začela intenzivno ukvarjati z duhovnim svetom. (Sicer sem že kot najstnica veliko prebirala duhovno literaturo, ki me je spodbujala naprej.)

Po tem mojem sesutju sem »po naključju« srečala – čeprav ni imel individualnih terapij – Marjana Ogorevca. Ko sem mu omenila, da iščem enega od načinov pomoči z umetnostjo, mi je povedal za metodo fraktalne risbe, ki je sam sicer ni poznal.

Celo zgodbo preverite na: https://navdihni.me/proces-spreminjanja-biopolja-in-opolnomocenje-s-fraktali/

PR: Insights