Po uspešni lanskoletni premieri Prosperia tudi letos pripravlja srečanje, na katerem bodo v ospredju teme, ki jih v energetiki ne naslavljamo pogosto. Čeprav bo potekalo 8. marca, torej ravno na dan žena, pa še zdaleč ne bo namenjeno le nežnejšemu spolu.

Datum objave:
10. februar 2023

Avtor:
Brane Janjič

Dogodek Ženske v energetiki ’23 je namenjen tako ženskam kot moškim, ki so ambiciozni na področju zelenega prehoda, sedanjim in bodočim voditeljicam ter voditeljem, ki zaupajo rezultatom in številkam raziskav o mnogo večji uspešnosti podjetij in organizacij, kjer že živijo vrednoto vključevanja, in ki verjamejo, da za nove izzive potrebujemo nove poti. Namenjen ni samo voditeljem, inženirkam in inženirjem, temveč tudi številnim v zaledju, kot so sodelavke in sodelavci finančnih, pravnih, PR, marketing in drugih služb.

Srečanje bo izvrstna priložnost za seznanitev z novostmi na področju energetike in aktualnimi temami, kot so, kako opolnomočiti odjemalca, zakaj je večje vključevanje žensk in zaposlenih ključno za uspeh še zlasti v kriznih časih ter kaj prinaša digitalizacija in uvedba novih tehnologij,  ki jih bo naslovila vrsta zanimivih govork in govorcev. Med njimi bodo tudi predsednica uprave Petrola mag. Nada Drobne Popović, direktorica Agencije za energijo mag. Duška Godina, dr. Miha Bobič iz Danfossa in predsednik projekta Inženirke in inženirji bomo ter mag. Darko Kramar, direktor področja podpornih dejavnosti v družbi ELES.
Podrobnejši program posveta najdete na spletnem naslovu Prosperie, Do 15. februarja  vam omogočajo tudi cenejšo prijavo in dodatne popuste za več udeležencev iz istega podjetja.

VIR: Naš Stik