spremljajte novembrsko dogajanje na Beletrini, ki je popestreno s številnimi svežimi izdajami in dogodki.

Drage bralke, dragi bralci,
spremljajte novembrsko dogajanje na Beletrini, ki je popestreno s številnimi svežimi izdajami in dogodki.

Knjiga tedna
Vse življenje nas učijo, da je pot pomembnejša od cilja, nihče pa nam ne pove, da so najpomembnejše in najbolj odločilne tiste poti, ki jih začrtamo in opravimo šele po tem, ko zastavljeni cilj dosežemo.

Svojo pot nam v razgibani in s praktičnimi primeri iz domačega in mednarodnega družbenega prostora podprti pripovedi predstavlja bivši predsednik Republike Slovenije Borut Pahor v svojem knjižnem prvencu Zmaga je začetek.
Beletrina v živo
V tokratni epizodi Beletrine v živo vam predstavljamo Žametno Beletrino, novo knjižno zbirko, ki na založbo Beletrina prinaša svetovne in slovenske uspešnice. Žametno Beletrino in prve tri knjige iz zbirke je v pogovoru z Marušo Prelesnik Zdešar predstavila urednica zbirke Branka Fišer.
Beletrina na Slovenskem knjižnem sejmu
Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani se je včeraj s slavnostnim odprtjem pričel 39. Slovenski knjižni sejem, največji knjižni dogodek v Sloveniji. Seveda smo na sejmu ponovno prisotni tudi mi! Za vas smo pripravili zelo ugodno ponudbo knjig, vabimo pa vas tudi k obisku dveh dogodkov. Najdete nas na razstavnem prostoru A12 v Kupoli A.
Predstavitev druge pesniške zbirke mladega ustvarjalca Jana Krmelja
Jan Krmelj
deluje na različnih umetniških področjih. Je režiser, pesnik, scenograf in avtor glasbe, pred kratkim pa je izdal svojo drugo pesniško zbirko z naslovom Uho. Ljubiteljicam in ljubiteljem poezije jo bo predstavil v soboto, 25. novembra, ob 20. uri v kavarni ljubljanske Drame. Prijazno vabljeni, vstop je prost.
AirBeletrina X Beletrina Digital
Kdo so ljudje z ulic, mimo katerih hodimo in včasih ob pogledu nanje obrnemo glavo stran? Priznani režiser Jan Cvitkovič je prisluhnil zgodbam ljubljanskih narkomanov in nas skupaj s svojo ekipo popeljal v svet, poln upanja na boljši jutri.
Obiščite portal AirBeletrina, ki v teh dneh gosti vsebine nove naročniške multimedijske platforme Beletrina Digital.

VIR: Beletrina