Vljudno vas vabimo na sejem MEGRA v Gornjo Radgono od 21. do 23. aprila. Vse informacije o sejmu MEGRA 2022 vam bodo na voljo na povezavi. Vstopnine za sejem ni, brezplačno pa je tudi parkiranje.

V okviru Izobraževalnega dneva slovenskega gradbeništva vas v četrtek 21. aprila ob 12.00 uri GZS Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala.

Vabilo na novinarsko konferenco SUSODCO.  Predstavili bom rezultate mednarodne iniciative SUSODCO in kakšne izzivi so pred socialnimi partnerji gradbenih dejavnosti, tj SDGD Slovenije in GZS ZGIGM. Predstavili bomo tudi predstavitvijo filme za promocijo gradbeništva.

Vabilo na GZS ZGIGM dogodek Podražitve v gradbeništvu.  Osvetlili bomo pogodbena razmerja med naročniki in izvajalci del v luči reševanja trenutnih ekonomskih težav zaradi nastale situacije na trgu gradbenega materiala in proizvodov, predvsem pa prikaz pogodbenih obveznosti, pristojnosti in pravic, ki jih pogodbeni partnerji imajo v okviru sklenjenih pogodb pri iskanju možnih rešitev.

PR: GZS