Digitalne bone v višini 150 evrov, ki jih bodo lahko upravičenci unovčevali od 15. junija dalje, bo pri Telekomu Slovenije možno porabiti za nakup prek 800 izdelkov, ob hkratni vezavi pa bo omogočen tudi nakup na obroke na 12 ali 24 mesecev.

Ljubljana, 9. junija - Digitalne bone v višini 150 evrov, ki jih bodo lahko upravičenci unovčevali od 15. junija dalje, bo pri Telekomu Slovenije možno porabiti za nakup prek 800 izdelkov, ob hkratni vezavi pa bo omogočen tudi nakup na obroke na 12 ali 24 mesecev. V Telekomu Slovenije so za nakup z digitalnim bonom, do katerega so v prvi fazi upravičeni učenci zadnje triade osnovnih šol, srednješolci in študenti, kasneje bodo pa tudi starejši od 55 let, pripravili posebno ponudbo prenosnih, namiznih, igralnih in tabličnih računalnikov ter dodatne opreme, kot so slušalke, zvočniki, spletne kamere, tipkovnice ipd. Digitalne bone lahko pri nakupu izdelkov iz redne prodaje pri Telekomu Slovenije vnovčijo vsi, in sicer ne glede na to, pri katerem operaterju imajo sicer komunikacijske storitve. V Telekomu Slovenije so zagotovili dovoljšno zalogo atraktivnih naprav.

Kupci bodo lahko digitalni bon vnovčili tako pri nakupu v E-trgovini kot pri nakupu prek kontaktnega centra ter v Telekomovih centrih in na pooblaščenih prodajnih mestih po vsej Sloveniji. Poleg nakupa na obroke bodo v Telekomu Slovenije zagotovili tudi brezplačno dostavo, nakup z vezavo, možnost zavarovanja mobilnih naprav z vezavo z dvema mesecema brezplačnega zavarovanja, prav tako bo ob prvi registraciji dva meseca brezplačno na voljo storitev Varen splet. Vsem, ki si bodo po 15. juniju, ob vnovčitvi bona, dvignili hitrost interneta na optičnem priključku, bo Telekom Slovenije višjo hitrost 1 Gbit/s na izbranih paketih eno leto zagotavljal brezplačno, prav tako lahko naročniki brezplačno spremenijo svoj obstoječi mobilni ali fiksni paket.

Unovčenje digitalnih bonov bo mogoče od 15. junija dalje, že sedaj pa lahko kupcu preko spletnega obrazca oddajo povpraševanje za posamezni izdelek. Telekom Slovenije bo ob večjih nakupih omogočil tudi združevanje več bonov znotraj družine.

V primeru, da bo kupec kupil izdelek, ki bo dražji od 150 evrov, bo ob plačilu unovčil digitalni bon, preostanek pa doplačal v enkratnem znesku ali na obroke.
Digitalne bone lahko upravičenci unovčijo do 30. novembra letos. Upravičenci, ki so starejši od 55 let, pa bodo morali za to, da bodo lahko digitalni bon izkoristili, opraviti brezplačen digitalni tečaj.

Vse podrobnosti ponudbe spremljajte na http://ts.si/digital-boni

PR: Telekom Slovenije