Ladies night: Poročiva se (Marry Me) v Cineplexxu

 
Včerajšnji valentinovo obarvan Ladies night je na velika platna prinesel romantično komedijo Poročiva se (Marry Me) v kateri zablesti Jennifer Lopez, ob njej v glavnih vlogah pa še pevec Maluma in Owen Wilson. Odlična filmska glasba in sodobna ljubezenska zgodba o zvezdnikih, poroki in družbenih medijih je pritegnila v kino dame, ki so izkoristile večer za druženje s prijateljicami pred prihajajočim praznikom ljubezni. Vse obiskovalke večera Ladies night v Cineplexxu so prejele lak za nohte Wild Shine znamke WET N WILD za katere je poskrbela Drogerija in parfumerija Beauty World.
 
Nika Veger, lepotna blogerka in Milena Novak, televizijska novinarka, sta si vzeli prost večer za obisk kina s prijateljicami. Azra Selimanovič, koreografinja in lastnica plesne šole, si je ogledala romantični film s partnerjem Matjažem. Glasbenik Dejan Krajnc pa je preživel večer v kinu s svojim dekletom, Kiaro Haas.
 
Bliža se valentinovo in obisk kina na praznik zaljubljencev nikoli ne pride iz mode. Odlična filmska izbira za zmenek v kinu je zagotovo romantična zgodba Poročiva se (Marry me), ki govori o zvezdniškem paru, ki ju zaigrata glasbenika Jennifer Lopez in Maluma. Ob napovedani poroki glasbenih ikon, se na koncertnem odru pred tisočglavo množico precej zaplete, kar vodi do nepričakovane poroke pevke in učitelja matematike, ki ga zaigra Owen Wilson.
 

 
Mediaspeed
Glasbenik Dejan Krajnc s svojim dekletom, Kiaro Haas.
Romantična komedija Poročiva se je odlična filmska izbira za valentinov zmenek v kinu.
 
PR: CINEPLEXX.SI d.o.o.