Varuh človekovih pravic Peter Svetina bo v sredo, 13. marca, posloval v občini Izola. S sodelavci bo na voljo vsem prebivalkam in prebivalcem regije, ki menijo, da so jim kršene pravice in se želijo o tem pogovoriti.


Izola, 26. februar 2024 – Varuh človekovih pravic Peter Svetina bo v sredo, 13. marca, posloval v občini Izola. S sodelavci bo na voljo vsem prebivalkam in prebivalcem regije, ki menijo, da so jim kršene pravice in se želijo o tem pogovoriti.
 
Vsi interesenti za osebni pogovor z varuhom in njegovimi sodelavci se lahko prijavijo do vključno petka, 8. marca, preko telefonske številke 030 720 225.
 
Varuh bo ta dan na voljo tudi za izjavo za javnost ali morebiti daljši pogovor za vaš medij. Podrobnosti o poteku aktivnosti in uri srečanja s predstavniki medijev bodo z institucije varuha sporočili dan pred poslovanjem v Izoli, 12. marca.
 
Če ste zainteresirani za intervju z varuhom, se lahko obrnete neposredno na njegovo svetovalko za odnose z javnostjo, Natašo Kuzmič: 041 845 811, natasa.kuzmic@varuh-rs.si.
 
 Vljudno naprošamo, da informacijo prenesete vsem, ki bi morebiti potrebovali pomoč institucije Varuh človekovih pravic.

VIR: Občina Izola