Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS) danes ponovno objavlja Javni poziv Vavčer za digitalni marketing.

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS) danes ponovno objavlja Javni poziv Vavčer za digitalni marketing. Nepovratne spodbude, ki jih SPS dodatno razpisuje, so preostanek sredstev, ki so ostala neporabljena zaradi odstopov od pogodb oziroma neizvedenih aktivnosti s strani prijaviteljev v obdobju 2019 – 2022.

Vavčer bodo lahko koristila mikro, mala in srednja podjetja, ki so organizirana kot d.o.o., s.p. ali zadruge (vsi pogoji so navedeni v javnem pozivu). Za podjetja bo na voljo 1,6 milijona evrov.

Namen vavčerja ostaja enak, SPS želi podjetja spodbuditi k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov. V praksi to pomeni, da gre za sofinanciranje do 60 % upravičenih stroškov za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform.

Višina nepovratnih sredstev v okviru tega javnega poziva znaša od 500 evrov do 2500 evrov za posamezno aktivnost oziroma do največ 7500 evrov na prijavitelja.

Vse pomembne informacije v zvezi z javnim pozivom najdete na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada

PR MGRT