Pomladni Ladies night z romantično komedijo IZGUBLJENO MESTO (Lost City) je včeraj v kinodvoranah poskrbel za obilno dozo smeha.

Poleg vedno odlične Sandre Bullock, je predvsem žensko publiko navdušil moški del igralske zasedbe, Channing Tatum, Brad Pitt ter Daniel Radcliffe.
 
Ne tipična romantična komedija, polna pustolovščin in akcije je na Ladies night pritegnila dame, ki so že tradicionalno izkoristile obisk kina za druženje s prijateljicam. Film Izgubljeno mesto si je v Cineplexxu Maribor ogledalo tudi nekaj znanih obrazov. Manekenka Aida Muratović si je privoščila sproščen kinovečer  s prijateljicami. Velika ljubiteljica romantičnih  komedij je tudi znana slaščičarka Jerneja Trofenik Dimnik. Prost večer za prijateljice so si vzele še Anita Rudan ter štajerske lepotice Anja Lipar, Lana Krajnc, Vanja Fideršek in Melisa Hrapić Cvetko. Za dobro vzdušje pred filmom z nagradno igro je poskrbela moderatorka Miša Margan Kocbek.
Vse obiskovalke večera Ladies night v Cineplexxu so prejele dišavo Women's Secret INTIMATE ter hrustljavi Pringles.
 
Miša Margan Kocbek, Jerneja Trofenik Dimnik ter Anita Rudan

 
Fotografije: Foto: Mediaspeed
 
Odlična filmska izbira za obisk kina te pomladne dni je Izgubljeno mesto (Lost City), težko pričakovana akcijska romantična komedija, v kateri zaigra Sandra Bullock kot pisateljica ljubezenskih romanov, Channing Tatum kot maneken z naslovnic njenih romanov, Daniel Radcliffe kot milijarder, ki ugrabi pisateljico in hoče z njeno pomočjo do skritega zaklada, zaigra pa še Brad Pitt kot nepričakovani rešitelj.
 
 
 PR: CINEPLEXX.SI d.o.o.