Oba, tako novi OLED807 kot televizor iz serije Performance, odlikuje vrhunska kakovost slike in impresivna zmogljivosti igranja videoiger



Amsterdam, 27. januar 2022 – Dandanes imajo v našem življenju televizorji izredno pomembno vlogo, še posebej v zimskih mesecih. Gledanje najnovejših filmov in nadaljevank, pa tudi igranje videoiger s prijatelji in družino so ključni viri zabave. Philips TV predstavlja dva nova televizorja, ki bosta navdušila tako ljubitelje filmov kot videoiger. To sta vrhunski OLED807 in cenovno dostopnejši The One 8807. Poleg tega, da ponujata vrhunsko kakovost slike in zvoka, sta oba televizorja popolna za igranje videoiger, saj imata odlične igralne zmogljivosti in sta opremljena z novo menijsko zaslonsko vrstico. Televizorja bosta na voljo v 
2. polovici leta 2022. Kot prvi Philipsov televizor v ponudbi, bo novi 8807 na voljo tudi v gigantski 86-palčni velikosti. Dobrodošli v domačem kinu.

Philips OLED807 – za vrhunsko sliko in najboljšo igričarsko izkušnjo
OLED807 v vaši dnevni sobi izgleda odlično, ima čudovit tanek dizajn z elegantnim, kovinskim srebrnim kromiranim stojalom. Toda izboljšana kakovost slike in zvoka je tisto, kar ta televizor kuje v zvezde. Televizor je prava paša za oči in ušesa. Zahvaljujoč izboljšanemu 4-stranskemu sistemu Ambilight, s še bolj izrazitim svetlobnim sijem, se boste popolnoma potopili v svojo serijo, film ali igro. Ko že govorimo o slednjem, OLED807 je v celoti opremljen z zmogljivimi funkcijami, zaradi katerih je ta televizor popoln za napredno igranje videoiger. Nova igralna menijska vrstica na zaslonu omogoča hiter dostop do vseh nastavitev slike in zvoka, z možnostjo takojšnjega prilagajana med igranjem.

Philips OLED807 bo na voljo v 2. polovici leta 2022 v štirih velikostih – 121 cm (48”), 
139 cm (55”), 164 cm (65”) in 194 cm (77”).

Philips 8807 – sedaj na voljo tudi v gigantski 86-palčni velikosti
Z modelom 8807 Philips ponovno predstavlja televizor, ki si resnično zasluži ime The One. Ta televizor ima namreč vse, kar potrebujete - nič več in nič manj. Ponuja lastnosti vrhunskega izdelka, a po dostopni, konkurenčni ceni. Televizor je minimalističnega, elegantnega dizajna in vključuje lahko elegantno tanko stojalo ali pa srebrne nogice, odvisno od velikosti zaslona.


Novi 8807 vključuje 3-stransko osvetlitev Ambilight, ki zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja z odlično kakovostjo slike in zvoka. Prav tako je odličen za igranje videoiger: televizor je opremljen s širokim naborom igralnih funkcij in z novo menijsko zaslonsko igralno vrstico, ki omogoča takojšen dostop do nastavitev slike in zvoka med igranjem.

Čeprav je zvok televizorja že v osnovi zelo dober, bo za nadgradnjo zvočnega sistema opcijsko na voljo v vseh pogledih skladen Soundbar The One (Philips TAB8507). Televizor je lahko tudi del Philipsovega domačega brezžičnega sistema, z vrhunsko brezžično povezavo med zvočniki, ki se nahajajo v vašem domu. 

Philips Performance Series The One 8807 bo na voljo v velikostih 108 cm (43”), 
126 cm (50”), 139 cm (55”) 164 cm (65”), 189 cm (75”) in 218 cm (86”), kot prvi Philipsov televizor v tej gigantski velikosti.


Spremljate nas na družbenih omrežjih prek @TPVision na Twitterju, @philipstelevision na Instagramu in @PhilipsTV na Facebooku.

Več o družbi TP Vision
Družba TP Vision Europe B.V. (v nadaljevanju TP Vision) je registrirana na Nizozemskem s sedežem v Amsterdamu. Družbo TP Vision si v celoti lasti družba TPV Technology Limited (v nadaljevanju TPV), ki je ena izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev monitorjev in televizorjev.

TP Vision je ključni člen na področju potrošniške elektronike v TV in avdio svetu. TP Vision se osredotoča na razvoj, proizvodnjo in trženje televizorjev blagovne znamke Philips (Evropa, Rusija, Bližnji vzhod, Južna Amerika, Indija in izbrane države v azijsko-pacifiškem področju) in avdio izdelkov blagovne znamke Philips (globalno) pod licenco blagovne znamke Koninklijke Philips N.V. Vrhunsko blagovno znamko Philips združujemo z našim razvojem izdelkov in strokovnim znanjem o oblikovanju, operativno odličnostjo in industrijskim odtisom TPV. Verjamemo v ustvarjanje izdelkov, ki uporabnikom ponujajo vrhunsko avdio in vizualno izkušnjo. 

Slike visoke ločljivosti najdete na: http://tpvision.com/image-library.

Vsebina te objave je v času objave veljavna, vendar se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Vse blagovne znamke v tej objavi novic, so last njihovih lastnikov.

PR: Philips