S serijo GO želi Philips Avdio športnim navdušencem zagotoviti še večji užitek



Amsterdam, 27. januar 2022 - Ne glede na to, ali imamo raje tek, kolesarjenje ali fitness, se vsi strinjamo, da poslušanje glasbe ali podcastov telovadbo naredi še zabavnejšo. In ravno k temu želi prispevati ekipa Philips Avdio, ki s svojo športno serijo GO povečuje užitek aktivnega življenjskega sloga in športne vadbe. V športni seriji GO se je ponudba oplemenitila z novimi popolnoma brezžičnimi slušalkami z aktivnim odpravljanjem šumov (ANC) in dvema prenosnima zvočnikoma Bluetooth. Vsi izdelki so zasnovani tako, da združujejo udobje z robustnostjo, vodoodpornostjo in odličnim zvokom na poti. Novi športni avdio izdelki bodo v Sloveniji na voljo v 1. polovici leta 2022.

Ekipa Jumbo Visma

Na razvoj novih »hibridnih« popolnoma brezžičnih slušalk z aktivnim odpravljanjem šumov (ANC) TAA7507 in novih prenosnih zvočnikov Bluetooth TAS4807 in TAS7807 je vplivalo tesno sodelovanje ekip Philips Avdio in Jumbo Visma – slednja je vodilna svetovna kolesarska in drsalna ekipa. Končni izgled kot tudi lastnosti izdelkov tako temeljijo na spoznanjih in izkušnjah vrhunskih športnikov profesionalcev.

Slušalke Philips TAA7507: popolne za vadbo v hrupnem ali vetrovnem okolju

Popolnoma brezžične slušalke TAA7507 zagotavljajo izjemno kakovost zvoka, ne glede na to ali trenirate v hrupni telovadnici, tečete zunaj ali ste na pohodu v vetrovnih gorah. Nov sistem aktivnega odpravljanja šumov (ANC Pro) omogoča tako popolno akustično izolacijo okoliškega zvoka, kot tudi možnost zavedanja zvoka iz okolice, z vključitvijo posebnega algoritma pa tudi možnost odpravljanja šumov povzročenih zaradi vetra.
Zaradi mikrofonov s tehnologijo kostne prevodnosti je razločljivost govora kristalno jasna, kakovost klicev je izredna, tudi med tekom ali pohodništvom v hrupnem okolju.
Življenjska doba baterije je odlična, saj slušalke zagotavljajo osem ur avtonomije predvajanja. Hitro polnjenje prek priključka USB-C zagotovi eno uro predvajanja po samo 15 minutah polnjenja.
Nadaljnjih 21 ur avtonomije predvajanja je zagotovljenih s polnjenjem iz polnilnega ohišja slušalk. Dolgotrajno udobje pri nošenju omogočajo stabilizatorji in ušesni čepki različnih velikosti.

Slušalke Philips TAA7507 bodo na voljo v 1. polovici leta 2022.

Novi zvočniki Bluetooth: mogočen zvok - v notranjih prostorih, ali na prostem
Philips Avdio prestavlja dva zvočnika Bluetooth, ki ju lahko vzamete kamorkoli. Ne glede na to, ali greste na plažo ali telovadite v parku – zahvaljujoč zasnovi, odporni na prah in vodo, lahko zvočnika uporabljate v prav vseh pogojih. Oba zvočnika sta na voljo v črno-rdeči, ali belo-rumeni barvni kombinaciji.

Glede na kompaktno velikost – 10,4 x 10,4 x 28,0 cm – zagotavlja Philips TAS7807 močan, visokokakovosten zvok. Zagotovljeni so tako globoki basi, kot tudi razločljivi srednji in visoki toni. Moč zvočnika je impresivnih 40 watov, z avtonomijo predvajanja do 24 ur. TASS7807 lahko uporabite tudi za polnjenje vaših drugih naprav.


Manjši in kompaktnejši Philips TAS4807, z dimenzijami 7,0 x 7,0 x 16,9 cm, ponuja prav tako presenetljivo močan zvok. Zvočnik ima izhodno moč 10 watov in zagotavlja do 12 ur avtonomije predvajanja.

Poleg tega, da sta robustna, zmogljiva in prenosna, je nova zvočnika mogoče združiti tudi s kompletom katerih koli drugih skladnih zvočnikov, ki zagotavljajo še močnejši stereo zvok. 
Naj se zabava začne!

Philips TAS7807 in TAS4807 bosta na voljo v 1. polovici leta 2022.

Wings for Life – tečemo za tiste, ki tega ne morejo

Če radi tečete in želite podpreti tiste, ki tega ne morejo, se obeta zanimiv dogodek, v katerem ekipa Philips Avdio s ponosom sodeluje kot partner: Tek Wings for Life World Run se bo začel 8. maja točno ob 13:00 po srednjeevropskem času. Takrat bo naenkrat po celem svetu začelo teči na stotine ljudi, katerim bo sledil virtualni avtomobil, ki bo startal 30 minut kasneje (ciljna črta je dinamična in se premika). S tem načinom teka prav vsak udeleženec doseže ciljno črto in občuti veselje ter vznemirjenje tega globalnega dogodka. In vse to za skupen dober namen: celoten znesek startnine bo prejela fundacija Wings for Life, ki podpira obetavne raziskovalne projekte in klinične študije po vsem svetu s ciljem najti zdravilo za zdravljenje poškodovane oz. okvarjene hrbtenjače. Še več, ob nakupu športnih slušalk Philips vašo startnino plača Philips Avdio. 
Situacija je torej koristna za vse: tek za dober namen in hkrati uživanje v odličnem zvoku!

Spremljate nas na družbenih omrežjih prek @philipssound na Instagramu in @TPVision na Twitterju.

Več o družbi TP Vision
Družba TP Vision Europe B.V. (v nadaljevanju TP Vision) je registrirana na Nizozemskem s sedežem v Amsterdamu. Družbo TP Vision si v celoti lasti družba TPV Technology Limited (v nadaljevanju TPV), ki je ena izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev monitorjev in televizorjev.

TP Vision je ključni člen na področju potrošniške elektronike v TV in avdio svetu. TP Vision se osredotoča na razvoj, proizvodnjo in trženje televizorjev blagovne znamke Philips (Evropa, Rusija, Bližnji vzhod, Južna Amerika, Indija in izbrane države v azijsko-pacifiškem področju) in avdio izdelkov blagovne znamke Philips (globalno) pod licenco blagovne znamke Koninklijke Philips N.V. Vrhunsko blagovno znamko Philips združujemo z našim razvojem izdelkov in strokovnim znanjem o oblikovanju, operativno odličnostjo in industrijskim odtisom TPV. Verjamemo v ustvarjanje izdelkov, ki uporabnikom ponujajo vrhunsko avdio in vizualno izkušnjo. 

Vsebina te objave je v času objave veljavna, vendar se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Vse blagovne znamke v tej objavi novic, so last njihovih lastnikov.

PR: Philips