Pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 7 Pro je prvi Pro model v liniji pametnih zapestnic Xiaomi.

Z napredno tehnologijo in večjim zaslonom se uvršča nekje med pametno zapestnico in pametno uro. TUKAJ jo lahko s pomočjo promocijske kode »xmhekka10« (brez navednic) dobite za ugodnih 75,04 €.

Pametna zapestnica Xiaomi Band 7 Pro: glavne značilnosti

V primerjavi s klasično različico Band 7 boste pri Pro različici dobili večji oziroma širši zaslon. Zaslon je 1,64-palični AMOLED z impresivno ločljivostjo 280 x 456 slikovnih točk. Za primerjavo: Mi Band 7 ima 192 x 490 slikovnih točk. Večja dimenzija zaslona bo priročna predvsem za prikazovanje še več informacij, obvestil in statistike o športu ter zdravju. Zapestnica ostaja lahka (20,5 gramov). Ne bi smeli imeti težave z udobjem pri daljši uporabi.

Ševečjo izboljšavo so naredili na področju GPS tehnologije. Ta je za razliko od predhodnice vgrajena v pametno zapestnico Band 7 Pro. GPS pa ni edina podprta tehnologija. Nadevate se lahko še podpore za GLONASS, Galileo, Beidou in QZSS.


Uporabite lahko Always-On funkcijo za stalen prikaz izbranih podatkov. Izbirate lahko med 180 temami, 117 športnimi funkcijami, senzor ambientalne svetlobe pa samodejno prilagaja svetilnost zaslona. Pametna zapestnica namesto vas spremlja srčni utrip, nasičenosti krvi s kisikom in kakovost spanca. Xiaomi Mi Band 7 Pro je vodotesna (5ATM) in jo lahko uporabljate tudi plavalne podvige. Pohvali se lahko tudi z večjo kapaciteto baterije (235 mAh), ki pri povprečni uporabi zdrži do dobrih 10 dni, pri bolj intenzivni uporabi pa polovico manj. Polnjenje traja približno eno uro.

Xiaomi zapestnica je združljiva z Android in iOS napravami. Za še več informacij kliknite TUKAJ.

Obvestilo

Članek so v uredništvu Računalniških novic pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.