Z velikim veseljem vas obveščamo o odprtju novega salona vozil Citroën Avto Trobec v Ljubljani. Z več kot 45-letno tradicijo družinskega podjetja, ta izjemno pomemben korak predstavlja ne le nadaljevanje dolgoletne tradicije temveč tudi zagotavljanje edinstvenih izkušenj za stranke.

Z velikim veseljem vas obveščamo o odprtju novega salona vozil Citroën Avto Trobec v  Ljubljani. Z več kot 45-letno tradicijo družinskega podjetja, ta izjemno pomemben korak predstavlja ne le nadaljevanje dolgoletne tradicije temveč tudi zagotavljanje edinstvenih izkušenj za stranke. Citroën je že dolga leta sinonim za udobje in inovacije v avtomobilski industriji. Nov prodajni salon Avto Trobec z večjimi in sodobnejšimi prostori bo prikazoval filozofijo udobja na vsakem koraku nakupnega procesa.
 
V Sloveniji ima Citroën zelo močno bazo zvestih strank, ki cenijo in zaupajo v našo zavezanost h kakovosti, inovacijam ter udobju. Odprtje novega salona na novi lokaciji v Ljubljani poudarja predanost tem vrednotam ter potrjuje, da je Slovenija pomemben trg za razvoj in rast znamke Citroën.
 
Uroš Trobec, direktor Avto Trobec, je ob tej priložnosti povedal: »Z odprtjem našega novega salona vozil Citroën na Tbilisijski ulici želimo našim strankam omogočiti še boljšo, udobnejšo in osebno izkušnjo pri nakupu in servisiranju vozil Citroën. Naš cilj je zagotavljati vrhunsko storitev, ki se popolnoma ujema z udobjem, ki je temelj filozofije znamke Citroën. Ob tej priložnosti vabimo vse ljubitelje vozil Citroën in tiste, ki šele razmišljajte o tem, da nas obiščete in se sami prepričate o tem, kako lahko naša vozila izboljšajo vašo vsakodnevno mobilnost.«
 
Kot je poudaril g. Trobec so glavne prednosti za kupce predvsem razširjena ponudba vozil,  saj bo nov salon ponujal široko paleto modelov Citroën, vključno z najnovejšimi električnimi in hibridnimi modeli. Ekipa izkušenih sodelavcev bo vedno prisluhnila potrebam strank, predlagala najboljše rešitve in jim pomaga izbrati vozilo, ki se popolnoma ujema z njihovimi pričakovanji. Nov salon bo omogočal kupcem, da si ogledajo in preizkusijo svoje vozilo, ga prilagodijo svojim potrebam ter da se v njem počutijo, kot da je narejeno prav za njih. Ob tem bo še vedno na voljo tudi kakovosten servis vozil, kjer njihovi tehnični strokovnjaki skrbijo za brezhibno delovanje vozil Citroën.
 
V skladu s strategijo znamke Citroën ostajamo še naprej dostopni vsem, skrbimo za dobro počutje naših strank ter se z inovativnimi pristopi prilagajamo spremembam v avtomobilski industriji.
 
Vabimo vas, da si ogledate novi salon Avto Trobec tudi v živo na Tbilisijski ulici 57A ter tudi sami izkusite filozofijo udobja, ki jo znamka Citroën prinaša svojim strankam.

VIR: Citroen