Danes, 10. marca, ob 12. uri se v mariborskem Europarku začenja sezona kartinga na vrhnjem parkirišču nakupovalnega središča.

 
Novost letošnje sezone je nova postavitev proge, ki bo navdušila tako izkušene voznike in kot tiste, ki se bodo z gokartom zapeljali prvič. Oboževalci adrenalinske vožnje se bodo na stezah lahko prepuščali hitrosti od torka do nedelje med 12. in 18. uro, obratovanje dirkališča pa bo prilagojeno vremenskim razmeram. S tem tednom je v Europarku Maribor otrokom spet na voljo tudi tematsko praznovanje rojstnega dneva v otroškem parku Čarobni svet.
 
Osvojite brezplačne vstopnice za karting
Še danes imate adrenalinski navdušenci možnost osvojiti brezplačne vstopnice za vznemirljivo doživetje. V nagradni igri bo prvih petdeset, ki bodo pravilno navedli geslo, objavljeno na Europarkovi Facebookovi strani, prejelo vstopnice za vožnjo z gokarti. Ste se že kdaj preizkusili v tej zabavni aktivnosti?
 
Sladka pozornost za dan mučenikov
Na 10. marec obeležujemo dan mučenikov, ko naj bi po tradiciji moški od partnerk v dar prejeli slive, trnje in klobase. Tudi v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije bodo vsi gospodje in gospodiči na ta posebni dan v dar prejeli sladko presenečenje.
 
Nepozabno praznovanje otroških rojstnih dni
Prejšnji teden je ponovno zaživel Čarobni svet, iz katerega se že razlega otroški živžav, od tega tedna dalje pa lahko otroci v mariborskem Europarku spet praznujejo svoj rojstni dan. Praznovanje je namenjeno otrokom od 3. do 9. leta starosti, slavljenec pa lahko izbira med šestimi rojstnodnevnimi temami, različnimi meniji in tortami. Za zabavo skrbi izkušena ekipa animatorjev, ki otroke popeljejo skozi kostumografski, gibalno-zabavni in ustvarjalni del. Nekoliko starejši otroci pa lahko prijatelje povabijo na vožnjo z gokarti, ki bo zagotovo poskrbela za vrsto nepozabnih trenutkov in še dolgo ostala v lepem spominu.
 
Več informacij o otvoritvi karting sezone in možnostih za praznovanje rojstnih dni v Europarku Maribor je na voljo na spletni strani www.europark.si in na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

PR: IPPR