Novi modeli Cayenne in Panamera Platinum Edition.

Tokrat vam predstavljamo ekskluzivne različice Cayenna in Panamere, ki svojo športno eleganco izražajo s prefinjenimi oblikovalskimi elementi v svilnato platinasti barvi in izjemno bogato serijsko opremo, ki smo jo izbrali z dolgoletnim spremljanjem želja in življenjskega sloga lastnikov obeh modelov vozil.
Modeli Cayenne Platinum Edtition

Eleganten in ekskluziven videz modelov Cayenne Platinum Edition zaznamujejo številni detajli v svilnato platinasti barvi. Z njo so lakirane letvice lamel na odprtinah na sprednjem delu, napis Porsche v LED svetlobnem znaku na zadku, oznaka modela in serijska 21-palčna platišča RS Spyder Design. Športno-eleganten videz poudarjajo tudi izpušne cevi in obrobe oken v črni, visokosijajni barvi.
Športno in elegantno notranjosti smo opremili z varnostni pasovi v barvi krede, vstopne letve iz krtačenega aluminija z napisom Platinum Edition ter notranji elementi iz aluminija s teksturo Rhombus.
Modeli Cayenne Platinum Edition so že tovarniško izjemno bogato opremljeni. Serijski so LED-žarometi s sistemom Porsche Dynamic Light System (PDLS), panoramski strešni sistem, zatemnjena stekla, avdiosistem Bose® Surround Sound System, ambientalna osvetlitev, osemsmerno nastavljivi usnjeni športni sedeži, Porschejevi grbi na vzglavnikih sedežev in analogna ura na armaturni plošči.
V izvedbi Platinum Edition lahko izberete med različicami Cayenne, Cayenne E-Hybrid in Cayenne S, vse pa so na voljo tudi kot Coupé.
Več o modelih Cayenne Platinum Edtition preberite tukaj.
Modeli Panamera Platinum Edition

Tudi modeli Panamera Platinum Edition so že serijsko izjemno bogato opremljeni. Med osnovno opremo spadajo prilagodljivo zračno vzmetenje s sistemom Porsche Active Suspension Management (PASM), avtomatska zatemnitev zunanjih ogledal, matrični LED-žarometi s sistemom Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus), panoramski strešni sistem, Park Assist s kamero za vzvratno vožnjo, v hibridne modele pa smo vgradili še AC-polnilnik s polnilno močjo 7,2 kW.
Športno eleganco avtomobila poudarjajo platinasto lakirana 21-palčna platišča Exclusive Design, črne športne izpušne cevi, zatemnjena stekla, obrobe stranskih stekel v visokosijajni črni barvi in zadnje luči z ekskluzivnim dizajnom. Modele Panamera Platinum Edition boste od zunaj prepoznali po platinasto lakiranih obrobah zračnikih za sprednjimi kolesi, napisu Porsche in oznaki modela na zadku, pri priključnih hibridih pa so lakirani tudi napisi e-hybrid na bokih.
Tudi notranjost modelov Panamera Platinum Edition je izjemno razkošna z bogato serijsko opremo, ki vključuje večfunkcijski športni GT volan s servokrmiljenjem Plus, asistenco za menjavo voznega pasu, mehko zapiranje vrat z udobnim dostopom, udobne 14-smerno nastavljive sprednje sedeže s pomnilnim paketom, ogrevanje zadnjih sedežev, prostorski avdiosistem BOSE®, paket notranje opreme iz krtačenega črnega aluminija ter Porschejeve grbe na vzglavnikih.
Športni vtis zagotavljajo vstopne letve iz črnega krtačenega aluminija z napisom Platinum Edition, pridih Porschejeve dediščine pa boste začutili ob pogledu na analogno uro.
Pri modelih Platinum Edition lahko izberete med limuzinama Panamera 4 in Panamera 4 E-Hybrid, obe različici pa si lahko omislite tudi kot Sport Turismo.

PR: Porsche