Samsung in Janja Garnbret v pričakovanju Olimpijskih iger Pariz 2024

Samsung in Janja Garnbret v pričakovanju Olimpijskih iger Pariz 2024


Ljubljana, 17. april 2024 - Še 100 dni nas loči od začetka poletnih Olimpijskih iger v Parizu. Ob tej priložnosti Samsung Electronics z navdušenjem potrjuje svoje partnerstvo s slovensko športno plezalko Janjo Garnbret, ki bo svoje izjemne sposobnosti znova dokazovala na olimpijskem prizorišču.

Janja Garnbret, pionirka v športnem plezanju in prva ženska, ki je osvojila zlato olimpijsko medaljo v tem športu, pooseblja odličnosti in inovativnosti – vrednote, ki so jedro filozofije podjetja Samsung. Naš slogan Odprtost vedno zmaga, odraža našo predanost ne le k izjemnosti v tehnologiji, temveč tudi k olimpijskemu duhu, ki vključuje enotnost, vključenost, raznolikost, spoštovanje in enakost.

»Odprtost zame pomeni pozitiven odnos do nečesa novega. Čeprav imam rada svojo rutino, ne dovolim, da bi ta preglasila mojo odprtost za preizkušanje novih stvari,« pravi Janja Garnbret o svojem partnerstvu s podjetjem Samsung.

K spodbujanju športa in olimpijskih idealov smo zavezani že več kot 30 let. Naše sodelovanje z Janjo Garnbret simbolizira nadaljevanje te tradicije in hkrati poudarja našo zavezo k napredku s pomočjo inovativne tehnologije. Naša tehnologija pomaga športnikom izboljšati njihove treninge, analizirati učinkovitost in vzdrževati stik z ljubljenimi, medtem ko so daleč od doma.

»Šport je zame trdo delo za izboljšanje. En del tega je plezanje, drugi pa analiza in to, kaj počneš, da osvobodiš svoj um. Nobena tehnologija ti ne more pomagati, da bi dejansko stopil v steno, vendar je glede analize in prostega časa tehnologija pomembnejša kot kdaj koli prej,« pravi Janja in dodaja: »Če bi lahko izbrala eno stvar, bi rada navdihnila otroke, da postanejo najboljša različica sebe, tako da prevzamejo odgovornost, trdo delajo in predvsem uživajo v procesu na tej poti. Nihče mi ni rekel, da bom lahko tako uspešna, bila sem mlado dekle iz slovenskega podeželja, ki je oboževalo plezanje. Imela sem te sanje in se jih držala, dokler niso postale resničnost.«

Ko odštevamo zadnjih 100 dni do Olimpijskih iger v Parizu, je vzdušje polno pričakovanj. Skupaj z Janjo Garnbret in Team Samsung Galaxy se veselimo, da bomo lahko predstavili, kako odprtost in tehnološke inovacije vodijo do vrhunskih športnih dosežkov.

Pridružite se nam v navijanju za Janjo in vse športnike, ki bodo v Parizu zastopali barve svojih držav, in uživajte v izjemnih talentih, ki bodo na igrah prikazani. Razburljivo štetje do enega največjih športnih dogodkov leta se nadaljuje.

 ###

O podjetju Samsung Electronics
Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, gospodinjskih aparatov, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in rešitev LED ter s svojim ekosistemom SmartThings in odprtim sodelovanjem s partnerji zagotavlja brezhibno povezano izkušnjo. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

O sodelovanju podjetja Samsung na olimpijskih igrah
Samsung je svetovni olimpijski partner od zimskih olimpijskih iger v Naganu 1998. Športniki in navijači že več kot 25 let zaupajo transformativni mobilni tehnologiji Samsung, da delijo olimpijskega duha po vsem svetu in še naprej oblikujejo digitalno prihodnost olimpijskih iger v Parizu 2024 in onstran. Predanost podjetja olimpijskemu gibanju se kmalu sooča s četrtim desetletjem partnerstva in se razteza do olimpijskih iger v Los Angelesu leta 2028. Samsung namenske inovacije v kategoriji brezžične komunikacije in računalniške opreme, vključno z opremo, ki vključuje umetno inteligenco, virtualno resničnost, razširjeno resničnost in 5G, bodo spremenile kako svet doživlja olimpijske igre.

O sodelovanju podjetja Samsung na paraolimpijskih igrah
Samsung je svetovni partner Mednarodnega paraolimpijskega komiteja (IPC) v kategoriji brezžične komunikacije in računalniške opreme. Od zimskih paraolimpijskih iger v Torinu 2006 je podjetje ponosno podpiralo paraolimpijsko gibanje in omogočilo športnikom in oboževalcem po vsem svetu, da delijo navdušenje in navdih iger prek Samsung transformativne mobilne tehnologije. Zavezanost podjetja Samsung paraolimpijskim igram bo razširjena vse do olimpijskih iger v Los Angelesu leta 2028 in se bo praznovala z inovativnimi mobilnimi in računalniškimi izkušnjami, ki jih poganjajo namenske inovacije v kategoriji brezžične komunikacije in računalniške opreme, vključno z opremo, ki vključuje umetno inteligenco, virtualno resničnost, razširjeno resničnost in 5G.

VIR: Millenium Promocija