Imate morda pri hiši še delujoče aparate za ponovno uporabo: namizni ali prenosni računalnik, zabavno elektroniko, male gospodinjske aparate, igrače, mobilne telefone, zvočnike, TV z ravnim zaslonom z daljincem, LCD monitorje, glasbene stolpe, sesalnike in ostale primerne aparate na elektriko ali baterije?

V kotičku ponovne uporabe se zbirajo aparati, ki so varni za uporabo, niso pokvarjeni ali poškodovani, niso prekomerno umazani in niso starejši od 10 let. Če teh zahtev ne izpolnjujejo, jih je potrebno oddati na prostor za prevzem odpadne električne in elektronske opreme.

Za zbrane primerne še delujoče aparate se bo v okviru projekta poskrbelo, da bodo po različnih poteh našli nove lastnike. Vabljeni torej vsi občanke in občani, da obiščete Zbirni center v Majšperku, oddate v kotiček kakšen svoj še delujoči aparat, ki ga več ne potrebujete in tako poskrbite, da bo dobil novega lastnika. S tem mu boste podarili novo življenje.

Za morebitne dodatne informacije lahko pokličete podjetje Čisto mesto Ptuj d.o.o., tel. št.: 02 780 90 20. V priponki je tiskani oglas z navedenimi partnerji tega projekta.

VIR: Občina Majšperk