povabilo

Zaposleni
Spoštovani občanke in občani,
 v prizadevanjih za gospodarno ravnanje in dosledno ločeno zbiranje odpadkov smo v standard  ravnanja z odpadki v letu 2023 vključili tudi storitev zbiranja stekla po sistemu od vrat do vrat. To pomeni, da se gospodinjstva lahko odločite za zbiranje odpadne steklene embalaže pri vas doma in sicer v 120-litrskih zabojnikih.
Storitev bo vključena v mesečni strošek zbiranja komunalnih odpadkov in vam ne bo povzročala dodatnih stroškov.
 
Z vključitvijo nove storitve v standard ravnanja z odpadki boste uporabniki imeli možnost zbiranja vseh frakcij komunalnih odpadkov na domačem dvorišču (odvoz od vrat do vrat).
Prijava v storitev

Vsi, ki se želite vključiti v odvoz stekla po sistemu od vrat do vrat, nam to sporočite z izpolnjeno prijavnico na hrbtni strani oziroma objavljeno na spletni strani Občine Turnišče. Prijavnico pošljite skenirano po e-pošti na narocila@saubermacher-komunala.si ali nam jo posredujete v fizični obliki na naslov našega podjetja, Noršinska ulica 12, 9000 Murska Sobota. Prijavo lahko oddate tudi preko mobilne aplikacije Saubermacher – Komunala (na voljo v Google Play ali App Store).
 
Rok za prijavo je: 18. 11. 2022. Vključitev v odvoz stekla bo možna tudi naknadno od 1.1.2023 naprej na sedežu podjetja Saubermacher - Komunala. Odvozi se bodo vršili v skladu z urnikom odvozov za leto 2023.
O delitvi zabojnikov boste pravočasno obveščeni preko SMS-a, e-maila ali z dopisom.
 
 
PR: Občina Turnišče