Dokumentarna serija o znanih peterčicah z naslovom “Obkrožena s hčerkami” se vrača na kanal TLC, kjer bo na sporedu ob nedeljah ob 20.00.

Dokumentarna serija o znanih peterčicah z naslovom “Obkrožena s hčerkami” se vrača na kanal TLC, kjer bo na sporedu ob nedeljah ob 20.00.
 

Življenje družine Busby, ki ima poleg peterčic najstnico, od nekdaj zaznamuje hitenje. Še preden je začela epidemija koronavirusa vplivati na življenje v ameriškem mestu Houston, so iskali način, kako uskladiti vse obveznosti, ter se poleg tega ukvarjali z mnogimi prelomnicami ali z zapletenimi načrtovanji družinskih potovanj.
 
Odločili so se, da si privoščijo počitnice v Wyomingu, in vsi otroci so vznemirjeni, saj prvič vidijo sneg in se učijo smučati. A ko se vrnejo, se svet naglo obrne na glavo in začutijo posledice širjenja koronavirusa. Karantena s šestimi otroci je izziv, na katerega noben starš ne more biti pripravljen. Načrti za rojstnodnevna praznovanja, velikonočne praznike, šolanje doma kot še potencialen zdravstven poseg pri eni od peterčic je le nekaj stvari, s katerimi se družina ukvarja, medtem ko se prilagajajo pandemiji. Busbyjevi poskušajo sprejemati najboljše odločitve za varnost in zdravje družine.
 
Texas ima vse hujše varnostne ukrepe in ker pride do tega, da mora vsak v državi ostati v svojem domu, zadnjo epizodo sestavljajo posnetki, ki so jih naredili družinski člani sami.
 
Serija je na sporedu od 9. julija ob 20.00.

VIR: WBC