Priljubljene kocke Tuš Bricks, ki so minulo leto navdušile več tisoč slovenskih družin, so se v sodelovanju s številnimi dobavitelji vrnile v trgovine in izbrane franšize Tuš. Predstavili so jih v čudovitem ambientu turistične kmetije Kovačnik, z njimi pa bodo otroci letos gradili kmetijo.

Priljubljene kocke Tuš Bricks, ki so minulo leto navdušile več tisoč slovenskih družin, so se v sodelovanju s številnimi dobavitelji vrnile v trgovine in izbrane franšize Tuš. Predstavili so jih v čudovitem ambientu turistične kmetije Kovačnik, z njimi pa bodo otroci letos gradili kmetijo.


Najboljše igrače so tako ali drugače povezane z resničnostjo in le kaj je bolj resničnega kot kmetija. Od tega tedna naprej jo otroci lahko sestavijo kar iz kock, ki so od včeraj naprej na prodaj v trgovinah in izbranih franšizah Tuš, z nakupi pa člani programa zvestobe ponovno zbirajo tudi brezplačne paketke kock. Izdelki v slednjih niso abstraktni, temveč povezani z dobavitelji trgovca. Ni jih malo in so pomemben del življenja podjetja, ki je nezamenljiv člen v slovenski maloprodajni verigi.


Odlično sodelovanje z dobavitelji

Na mini kmetiji se tako skrivajo številni izdelki znanih blagovnih znamk v pomanjšani različici, ki jih tudi v resnici najdete na Tuševih trgovskih policah. Pri trgovcu poudarjajo, da jih še posebej veseli, da so se za sodelovanje v letošnjem projektu odločili tudi lokalni dobavitelji sadja in zelenjave, zato na Tuš Bricks kmetiji najdete tudi krompir s kmetije Marinšek, paradižnik Lušt, jajca s kmetije Ramuta in jabolka iz sadjarstva Mirosan. Prav iz slednjega pa prihaja tudi Rok Korber, pomočnik direktorja, ki letos nastopa v Tuševem televizijskem spotu

Razigrano pesem za televizijski spot, ki jo otroci že veselo prepevajo, je kot lani ponovno ustvaril priljubljen raper Nipke.

Letos bodo otroke poleg začetnega paketa s kmetijo razveselili tudi traktor s prikolico, tovornjak s cisterno za mleko, figurice in pa skladišče z viličarjem, ki odlično poveže letošnji projekt z lanskoletno zgodbo, ko se je s kockami Tuš Bricks gradilo trgovino. Ustvarjalnih možnosti ob igri je tako še več in zabava doma je tudi v hladnejših jesenskih dneh zagotovljena. 


FOTO utrinki: sproščeno druženje ob lokalnih kulinaričnih dobrotah 

V Tušu so nov projekt v idiličnem ambientu turistične kmetije Kovačnik najprej predstavili mamicam in otrokom, med katerimi je bilo tudi kar nekaj znanih obrazov. Dogodek je bil sicer posvečen spodbujanju otrok, da se odmaknejo od ekranov in preživijo več časa na prostem. Otroci so tako imeli priložnost spoznati življenje na podeželju in se povezati z naravo. 

Kocke, izdelane iz recikliranih materialov 

Pomembno je, da se pod igro skriva trajnostno sporočilo - tako pri uporabi materialov kot izbiri motivov. Pri Tušu se zavedajo, da je kmetijstvo izredno pomembna dejavnost, brez katere ne bi mogla preživeti nobena družba. Super pa je tudi, da lahko otroci sedaj življenje na kmetiji in kmetijske pridelke ter z njimi povezane izdelke spoznajo skozi sproščeno igro. 


Izdelava Tuševih kock tudi ne izrablja vse bolj omejenih naravnih virov, saj so izdelane iz izključno reciklirane plastike, ki so jo pridobili iz skoraj deset tisoč klimatskih naprav, 13 tisoč lepilnih folij TPE (termoplastični elastomer), 2 tisoč očal in 240 grelnikov vode.


Brezplačni paketki kock za člane Tuš kluba, ki jih prejmete za vsakih 15 evrov nakupa in ob nakupu izbranih izdelkov dobaviteljev, so na voljo do 20. novembra oziroma do razdelitve zalog v trgovinah in izbranih franšizah Tuš. 


VIR: Pristno