Pri DS Automobiles smo ob lansiranju novega modela DS 3 pripravili unikatno potovanje, kjer se je francoski dizajn avtomobilizma prepletel s slovenskim modnim oblikovanjem, kulinaričnim razvajanjem in glasbo. Povabljeni so vstopili v svet francoske prefinjenosti, elegance in tehnološke dovršenosti.

Pri DS Automobiles smo ob lansiranju novega modela DS 3 pripravili unikatno potovanje, kjer se je francoski dizajn avtomobilizma prepletel s slovenskim modnim oblikovanjem, kulinaričnim razvajanjem in glasbo. Povabljeni so vstopili v svet francoske prefinjenosti, elegance in tehnološke dovršenosti. Svet, kjer se srečajo impresivna estetika, sodobna tehnologija in brezkompromisen užitek v vožnji.


Modno oblikovalko Tjaša Škapin je v sodelovanju z nami oblikovala posebno kolekcijo oblek visoke mode, ki so v materialih in oblikah odražale notranjosti novega DS 3. Tako je v oblekah bilo zaslediti na primer detajl paščka zapestne ure in diamantni vzorec. Oba detajla sta značilna tudi za vozila DS. DS znamka je močno zavezana tudi k trajnosti in ekološkim materialom. Enakega razmišljanja se je posluževala tudi modna oblikovalka, ki je za svoje dizajne uporabila naravne materiale, kot sta kaktusovo usnje in svila.


Celotno doživetje je povezala odlična eksekucija glasbe s strani violinistke Maše Golob.


VIR: DS