Na ceste smo pospremili novo zvezdo za delovne in družinske podvige, Mercedes-Benz Citan, ki navdušuje s številnimi talenti.

Z odličnimi voznimi lastnostmi, navdušujočimi varnostnimi sistemi in sistemi povezljivosti, zavidljivo prostornostjo in tovorno zmogljivostjo do kar 782 kg.
Novi Citan, ki se ponaša tudi z nazivom »Mednarodno dostavno vozilo leta 2022«, je pripravljen na velike izzive in s fleksibilno ponudbo prostora popolnoma ustreza vsem nalogam transporta. Tudi kadar gre za posebno dostavo jabolk v izžrebano enoto vrtca v Sloveniji.


V podjetju Star Import, d.o.o. smo se namreč zavezali obljubi, da bo vsak prodani Citan »dostavil« 100 kg slovenskih jabolk podjetja Mirosan izžrebani enoti vrtca in s tem poskrbel za krepitev zdravja otrok.

Po 100 kilogramov sočnih slovenskih jabolk je novi Citan že dostavil otrokom v vrtec Šmartno pri Litiji, Ivančna Gorica in Šmarje pri Jelšah, kjer veselja, nasmejanih obrazov in zadovoljstva otrok ni manjkalo. Zdaj pa se pripravlja na nove dostave in se veseli ponovnega druženja z malčki in njihovimi vzgojitelji.

PR: MB