NOVICE PRO PR KONFERENCE

"Nove smeri, novi izzivi"EKSKLUZIVNO: PREDAVATELJICA 21. PRO PR KONFERENCE, MARY BETH WEST

Na 21. PRO PR konferenci bo prav tako predavala Mary Beth West. Locirana v Združenih državah, Mary Beth West prinaša konkurenčno silo za organizacije skozi moč strateškega komuniciranja, pomaga senior management ekipam graditi kredibilne in zaupanja vredne odnose in ugled blagovne znamke z raznolikimi deležniki, ki so kritični za finančni uspeh. V maju 2020 je PRCA imenovala Mary Beth za ustanovno članico Ethics Council, kjer deluje kot sopredsednica. Deluje tudi v PRCA Global Advisory Board, ki je bil ustanovljen septembra 2021. Mary Beth je prav tako dobitnica lansko letne PRO PR GLOBE nagrade.
KAKO VI VIDITE PRIHODNOST ODNOSOV Z JAVNOSTMI?"Ko se je umetna inteligenca (UI) prvič pojavila, se veliko komunikatorjev ni moglo osredotočiti na njene neverjetne prednosti. Namesto tega so bili preplašeni, da  bo PR strokovnjake naredilo zastarele in neuporabne. Takšni odzivi so pogosti, kadar se pojavijo revolucionarne inovacije. Kljub temu je veliko neznanega. Odnos med UI in komuniciranjem je še vedno v svojih zgodnjih fazah, ki so kritično obdobje, katero bo izoblikovalo, kako se bo UI uporabljala v prihodnje. To je čas, da popolnoma sprejmemo priložnosti in zagovarjamo strateško ter etično uporabo, skupaj z povečanjem UI pismenosti in ostanemo korak pred tistimi, ki to neradi sprejmejo. V tem kontekstu so iztočnice za prihodnost PR: zaznava, znanje, primarna uporaba, podatkovno usmerjena miselnost, pričakovanja, priprave."
IVAN VITOROVIĆ, CHIEF EXECUTIVE OFFICERMona Plaza, svet enkratnih izkušenj, je unikatna destinacija z bogato naravo in kulturo. Je kombinacija avtentičnosti in udobja, minimalizma, velikodušnosti, preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. V vsem, kar delajo jih vodi osebna, topla in dobra zavezanost, ki jo gostje lahko izkusijo med njihovim bivanjem v Mona Plaza hotelih.Vsako bivanje v Mona Plazi Beograd je unikatna zgodba, ki se začne s pristnim gostoljubjem in prijaznostjo ter osredotočenostjo na ravnanje z gosti. Ta občutek izvira s Mona Plaza hotelske skupine, ki toplo in z vsem srcem sprejmejo in pozdravijo svoje goste.170 bivalnih enot s čudovitim razgledom nad Dorćoljem in Beogradom ter njihovo bližino do vseh znamenitosti je nekaj, kar jih razlikuje od drugih in jih naredi eno izmed najbolj popularnih destinacij za bivanje ter organiziranje dogodkov v srbski prestolnici. BEOGRADNebo nad Beogradom je široko in visoko, nestabilno a vedno lepo, tudi med zimskimi vedrinami s svojim ledenim sijajem; tudi med poletnimi nevihtami, kjer se celotno nebo spremeni v en mrasčen oblak, ki ga nosi močan veter in raznaša dež vmešan s prahom kanonične ravnine; tudi spomladi, kadar se zdi, da vse cveti tudi zemlja; tudi jeseni, ko postane težko z rojem jesenskih zvezd.
Vedno lepo in bogato, kot nadomestilo za vse česar ni v tem tujem mestu in kot tolažba za vse, kar ne bi smelo biti tukaj. A največji sijaj neba, ki je nad Beogradom, je sončni zahod. Jeseni in poleti so široki in svetli kakor puščavski prividi, pozimi pa polni mračnih oblakov ter temno rdečih meglic.

VIR. Apriori World